Een videostill van Sebastijaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Een videostill van Sebastijaan. © RTL 4/Ontvoerd

Vader vindt als kleuter verdwenen Sebastijaan na acht jaar terug in Oostenrijk: ‘Niet fijn je kind zo te zien’

Na acht jaar weet Gijs Sonnema (53) uit Glane dat zijn zoon Sebastijaan (12) nog leeft en waar de jongen woont: in Oostenrijk. Sinds de zomer van 2014 houden zijn ex-vriendin en haar ouders Sebastijaan daar verborgen. De ontknoping van een jarenlange zoektocht was dinsdagavond te zien in het tv-programma Ontvoerd.

17 reacties

 • Japie Vermeulen

  2 maanden geleden
  Niets is wat het lijkt
 • robin dijkstra

  2 maanden geleden
  In Nederland bestaat een organisatie genaamd jeugdzorg welke niet aan waarheidsvinding doet, partij kiestwaardoor 1 ouder zwaar gebukt gaat onder het feitdat hij of zij de kinderen enkel nog Ziet werkt hij of zijmee aan een ernstige vorm van kindermishandeling . Namelijk jeugdzorg geeft de kinderen het gevoel dt deze oudere begeleiding nodig heeft wanneer hijofzijbij zijn of haar kids is. Niets mag. Leugens regeren jaar in jaar uit. De andere ouder krijgt alle kans tot ouderverstoting.zelfde...
 • E W. Mulder

  2 maanden geleden
  Ik word doorgaans even heel boos als ik hoor of lees dat een ouder ervoor gezorgd heeft dat een kind de andere ouder jaren niet ziet, behalve natuurlijk als het kind mishandeld werd. Ik vind dat er geen excuus is in dit geval, want vader had het recht om zijn kind 2 uren p.w. te zien onder toezicht en zelfs dat nam de moeder van ze weg. Onmenselijk. Gelukkig kun je een kind tegenwoordig nergens op de wereld meer voorgoed verstoppen. Al ga je naar Australië onder een andere naam, ze vinden je.
 • Natascha Smienk

  2 maanden geleden
  Ouderverstoting,een raad kinderbescherming rechtstaat faalt ,kinderrechten en mensenrechten worden geschonden, ondegelijke onderzoeken door ondeskundige personeel.dossiers vol fouten,kind wordt vanaf dag 1 vervreemd van familie en vriendjes.Er wordt niet naar mogelijkheden ,oplossingen gekeken jeugdz.houd het zelf in stand..ouders en kind worden niet gehoord.een kind wordt al hellemaal niet gehoord,terwijl dit cruciaal is,het gaat om hen. Een falend systeem,
 • Lex van Houte

  2 maanden geleden
  Ouderverstoting…nooit goed te praten. Het is schadelijk voor de ontwikkeling van een kind om een van de biologische ouders er uit te drukken. Hopelijk wordt dit eindelijk strafbaar gesteld. Gebeurt veel te vaak.