Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Van een premier voor alle Nederlanders mag je verwachten dat hij zich empathisch toont in toeslagenrel

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

Tijdens het debat over de reorganisatie van de Belastingdienst, een hoofdpijndossier voor dit kabinet, kwamen premier Mark Rutte en Renske Leijten (SP) met elkaar in aanvaring.

Het was een interessant verbaal duel: aan de ene kant konden we de arrogantie van de bestuurlijke macht zien, met een stropdas slordig over het overhemd.

En daartegenover, voor de interruptiemicrofoon, explodeerde een oprecht betrokken Kamerlid bijna van woede, vanwege de machteloosheid die ze voelde.

  1. Charly Luske, René van Kooten en Anne Kuik in de Ochtend Show to go

    Charly Luske, René van Kooten en Anne Kuik in de Ochtend Show to go

    Boze Zeeuwen gaan morgen op weg naar Den Haag om hun onvrede te uiten over staatssecretaris Barbara Visser en haar besluit om de verhuizing van de marinierskazerne in Vlissingen af te blazen. Verslaggever Ernst Jan Rozendaal is bij ons te gast om daarover te praten. Ook acteurs René van Kooten en Charly Luske schuiven aan om te vertellen over hun nieuwe voorstelling Jesus Christ Superstar in Concert. De Ochtend Show to go wordt morgen gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.