Belangstellenden leggen in Den Bosch bloemen op de plek waar een 34-jarige vrouw om het leven is gekomen door een steekpartij. De politie heeft hiervoor een 31-jarige verdachte aangehouden. De vrouw had een 1-jarig kindje bij zich. Dat bleef ongedeerd en is opgevangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Belangstellenden leggen in Den Bosch bloemen op de plek waar een 34-jarige vrouw om het leven is gekomen door een steekpartij. De politie heeft hiervoor een 31-jarige verdachte aangehouden. De vrouw had een 1-jarig kindje bij zich. Dat bleef ongedeerd en is opgevangen. © ANP

Verbijstering bij basisschool dat oud-leerkracht Jeffrey zijn ex Clarinda doodstak: ‘Iedereen is geschrokken’

Dit had niemand verwacht, de ouders niet en de leerkrachten van de basisschool De Beurthonk in Odijk ook niet. Hoewel Jeffrey al kort na zijn aanstelling de school verliet, is iedereen die hem kent verbijsterd. De man uit Nieuwegein bracht vorige week zijn ex-partner met een aantal messteken in Den Bosch om het leven.

  1. LIVE | Coronagemiddelde daalt 15de dag op rij, KHN: uitspraken Keijzer wijzen op verdeeldheid kabinet

    LIVE | Coronage­mid­del­de daalt 15de dag op rij, KHN: uitspraken Keijzer wijzen op verdeeld­heid kabinet

    Vanaf vandaag wordt de anderhalvemeterregel losgelaten, maar moet iedereen wel een coronatoegangsbewijs bij zich hebben om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld een horecazaak, bioscoop, theater, concert of sportevenement. De nieuwe maatregel kent zowel voor- als tegenstanders. Sommige horecaondernemers zijn niet van plan de coronapas te controleren. Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog. Berichten van de afgelopen dagen vind je hier.