Archiefbeeld ter illustratie: Bij het Haagse tramdrama kwam vorige week een 39-jarige Poolse man om het leven. Volgens het OM heeft een 15-jarige Hagenaar de man geduwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld ter illustratie: Bij het Haagse tramdrama kwam vorige week een 39-jarige Poolse man om het leven. Volgens het OM heeft een 15-jarige Hagenaar de man geduwd. © Regio15

Verdachte tramdrama (15) blijft vastzitten: ‘Het blijven kinderen, waar ze ook van verdacht worden’

Een 15-jarige Hagenaar blijft vastzitten voor het tramdrama in Ypenburg, waarbij een 39-jarige man om het leven kwam. De jongen zou het slachtoffer op het spoor hebben geduwd terwijl de tram aan kwam rijden. Het OM verdenkt hem van doodslag. Wat kunnen hij en zijn ouders verwachten?

  1. Hoe jongeren de Nederlandse lockdown omzeilen en los gaan in Duitse disco's: ‘Jeugd wil toch ‘party machen’’
    PREMIUM

    Hoe jongeren de Nederland­se lockdown omzeilen en los gaan in Duitse disco's: ‘Jeugd wil toch ‘party machen’’

    Discotheken en cafés zitten door de gedeeltelijke lockdown in Nederland om 17 uur al dicht, maar dat weerhoudt honderden jongeren er niet van elke week gewoon te feesten. De Duitse discotheken Index in Schüttorf en ZAK in Uelsen verwelkomen de Nederlandse buren maar al te graag. Dat de jongeren eerst getest moeten worden voor ze naar binnen mogen, nemen ze lachend op de koop toe. Wij namen poolshoogte.