Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen
Volledig scherm
Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen © DPG

Verdachten van doodschoppen Carlo (27) op Mallorca niet naar Spanje: Nederland neemt onderzoek over

De Spaanse onderzoeksrechter heeft Nederland verzocht het onderzoek naar het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca over te nemen. Het parket Midden-Nederland, dat al een onderzoek naar het geweld was gestart, gaat het onderzoek voortzetten. Ook een (eventuele) rechtszaak vindt dus in Nederland plaats.

30 reacties

 • H.E.M. Arts

  1 jaar geleden
  Voordat de dodelijke schop werd uitgedeeld, vonden er al meerdere schoppen plaats. Deze schoppen tezamen hebben veel kans tot de dood geleid. Je zou m.i. dan ook al degenen, die schoppen hebben uitgedeeld dezelfde straf kunnen opleggen.
 • Wilco Rorijs

  1 jaar geleden
  Justitie Midden-Nederland heeft in deze (walgelijke) zaak de mogelijkheid om zichzelf op een positieve of negatieve manier onsterfelijk te maken. Hopelijk kiezen ze binnen de geldende rechtskaders voor de positieve optie.
 • Kees van Weteringen

  1 jaar geleden
  Het lijkt erop dat het recht dan maar in eigen hand genomen moet worden. Geduld en de identiteit van de dader(s) worden vanzelf bekend!
 • Jos de Haas

  1 jaar geleden
  Iedereen heeft al gezegd wat ik denk. In een rijk nest geboren kun je jouw misstappen het beste onderbrengen bij allerlei advocaten. Hoe beneveld (of meer) je ook bent, érgens moet er een menselijke grens zijn in wat je doet. Kopschoppen tegen een weerloos mens maakt je straks geen goede arts of advocaat. Ik hoop dat iemand mij vertelt dat ik het mis heb.
 • HAW Den Hartog

  1 jaar geleden
  Rijkeluiskindjes komen er weer mooi vanaf. Walgelijk