Vermiste poes Vlekje na vier jaar terug dankzij tv-serie: ‘Ik herkende haar in een flits’

VideoBart Mooiweer kan het nog steeds niet geloven. Dankzij het televisieprogramma 'Typisch Zwarte Water’, sinds vorige week elke maandag- tot en met donderdagavond te zien op NPO 2, is zijn vermiste poes Vlekje na vier jaar weer terug op het oude nest. Bart keek naar de eerste aflevering en herkende de kat, die zich samen met boer Harm Kooiker te goed deed aan een bak bami. 

,,Mijn collega's zeiden woensdag dat ik voor de gein eens moest kijken naar Typisch Zwarte Water, met allemaal mensen uit de buurt. Toen ik ’s avonds de eerste uitzending van maandag 10 februari terugkeek, zag ik ineens onze poes op tv. Ik herkende haar in een flits aan haar hangbuikje. Dat ga je niet menen, dacht ik nog, maar toen de poes daarna close in beeld kwam, draaide ze haar hoofd bij. Toen wist ik het zeker: dit is onze Vlekje’’, vertelt de 39-jarige medewerker van een tapijtbedrijf uit Zwartsluis. 

  1. ‘Hoe zal het voor mijn ouders zijn om een kleinkind van mij te krijgen als ik er niet meer ben?’

Naomi is ziek en weet niet of ze ooit nog moeder kan worden

Zieke Naomi wil al heel lang kinderen, maar weet niet of ze ooit nog moeder wordt
    PREMIUM
    Ik heb geleefd

    ‘Hoe zal het voor mijn ouders zijn om een kleinkind van mij te krijgen als ik er niet meer ben?’ Naomi is ziek en weet niet of ze ooit nog moeder kan worden Zieke Naomi wil al heel lang kinderen, maar weet niet of ze ooit nog moeder wordt

    Annemarie Haverkamp praat met mensen over hun leven en het einde dat nadert. Naomi (31) heeft kanker. ‘Botte pech’ noemt ze dat. Het houdt haar niet tegen haar leven ten volle te leven. Ze rijdt motor, wil nog kinderen en is een van de weinige kleuterjuffen met tattoos.