‘Voormalig terrorismebestrijder moet zich terugtrekken bij onderzoek Peter R. de Vries’

advocaat kroongetuigeTjibbe Joustra zou er goed aan doen om zich terug te trekken als voorzitter van de commissie die de feiten en omstandigheden rond de moord op Peter R. de Vries onderzoekt. Dat zegt Peter Schouten, advocaat van kroongetuige Nabil B.

2 reacties

 • richy vervuurt

  2 maanden geleden
  @ven welke kant wil niet de onderste steen niet boven hebben denk daar maar eens overna.
 • C Van de Ven

  2 maanden geleden
  Telkens word er gesproken over het afschaffen van de Rutte doctrine, echter zijn de ministers zo gevormd de afgelopen decennia dat de ministers er zich niet los van willen maken en met de tunnel visie van Rutte (bedoeld/onbedoeld) doorgaan. Men wil de onderste steen niet boven hebben, hooguit wat welgevallen brokken. Het carrière perspectief staat op één dan het landsbelang! George kramer
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Gesprekken over beveiliging Peter R. de Vries verliepen ‘niet zo harmonieus’
  Play
  VIDEO

  Gesprekken over beveili­ging Peter R. de Vries verliepen ‘niet zo harmonieus’

  Advocaat Peter Schouten heeft meerdere keren aangedrongen op de beveiliging van misdaadjournalist Peter R. de Vries, voor hij dinsdagavond werd neergeschoten in Amsterdam na een televisieoptreden in RTL Boulevard. Die gesprekken verliepen ‘niet zo harmonieus’, liet hij maandagavond weten in het televisieprogramma Op1. Er had volgens de strafrechtadvocaat wel degelijk veel meer gedaan kunnen worden om De Vries te beschermen.