Volledig scherm
© Thinkstock

Vroege kerstversierders gezocht voor fotoreportage

Voor een fotoreportage in het magazine zoeken we (vanwege de productietijd: vroege) kerstversierders die graag hun prachtig versierde huis, vensterbank, balkon of tuin op de foto willen zien. 

Het gaat ons perse niet om veel, meer, meest - misschien heeft u wel een kerstkandelaar die al 20 jaar op dezelfde plaats staat of hangt u de lichtjes in precies dezelfde boom als uw moeder en uw opa dat al deden. Aan de andere kant: voor een hysterisch verlicht balkon halen we onze neus ook niet op. Meedoen? Mail voor 21 november uw naam, telefoonnummer en adres naar magazine@dpgmedia.nl met een foto van uw voortuin of vensterbank zodat we alvast een idee hebben hoe uw huis eruit ziet. Wordt u uitgekozen dan willen we de in de week van 25 november in de avond komen maken.  

Wij zullen je gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Meer informatie vind je in ons privacy-statement.

  1. Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Het nieuwe kalifaat in Noord­west-Afri­ka en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.