In de trein tussen Zwolle en Groningen trok een man zichzelf af.
Volledig scherm
PREMIUM
In de trein tussen Zwolle en Groningen trok een man zichzelf af. © archief ANP / ANP

Vrouw filmt hoe man (31) zich aftrekt in trein: wijkagent herkent hem direct

In de trein tussen Zwolle en Groningen zag een vrouw hoe een man schuin tegenover haar zichzelf zat af te trekken. Dat filmde ze met haar telefoon. Uit die beelden herkende een wijkagent uit Hardenberg de verdachte.

34 reacties

 • Peter Driessen

  2 maanden geleden
  Men moet zich er van bewust zijn dat deze arme man wellicht een oorlogstrauma heeft en hier niets aan kan doen. Ze moeten de arme stakker helpen en niet bestraffen!
 • Saskia Wernsen

  2 maanden geleden
  Sneu, als je op die manier aan je 'trekken' moet komen. Een gast (ik gok dertiger) zat ooit naast mij in de tram. Begint tegen me aan te leunen om vervolgens rytmische handbewegingen te maken in z'n broek. Bij de eerstvolgende halte heb ik hem onder zijn kont de hele tram doorgetrapt, naar buiten. Enfin, ik ga weer zitten en leg wat andere passagiers uit wat er aan de hand was. Zijn er letterlijk 4 jonge meiden die toen gelijk vertelden dat het hen ook was gebeurd, maar niet wisten wat te doen.
 • Machtelt Vervuurt

  2 maanden geleden
  @ jack luteijn Dat soort dingen hoor je prive te doen, kan me niet voorstellen dat er veel mensen zijn die het fijn vinden om dat te moeten zien
 • Andries van Nieuwenhoven

  2 maanden geleden
  Wat een taalgebruik tegenwoordig.
 • Lu Hof

  2 maanden geleden
  Hetzelfde meegemaakt door vieze man, en ik als 19 jarige dame. Ik vind het nog steeds heel naar om aan te denken. Geen aanranding, maar je voelt je wel vies en gebruikt. Maar gelet op de reacties is het voor velen lachwekkend.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  1

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.