Een vrouw uit Geesteren wil niet meer wachten op de betaling voor haar rietgedekte villa.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vrouw uit Geesteren wil niet meer wachten op de betaling voor haar rietgedekte villa. © Google Streetview

Vrouw uit Geesteren is het wachten op een miljoen euro zat

Een miljoen euro voor een vrijstaande rietgedekte villa in het buitengebied van Geesteren. Dat wilde een ondernemer uit Almelo er wel voor betalen. Hij ondertekende de koopovereenkomst maar liet de eigenaresse vervolgens maanden wachten op haar geld. „Het blijft steeds bij woorden, wij zijn er klaar mee.”

5 reacties

 • Willie van Laar

  2 maanden geleden
  Ad, reclame kun je op de e.o.a. manier zelf uitschakelen. Je krijgt dan ook bijv geen filmpjes meer die bij het artikel horen.
 • Patrick Clusters

  2 maanden geleden
  "betaal je 10% van de koopsom als boete", dat ligt er maar net aan wat er in de koopovereenkomst afgesproken is.
 • Thoni Cardani

  2 maanden geleden
  @ Pim Willemsen. Met die 10% boete heeft de notaris niets van doen. De notaris wordt pas ingeschakeld als de koopakte officieel gepasseerd moet worden. Dan ziet die er op toe dat de financiering rond is, anders krijgt de koper het niet op naam. De boete moet je opeisen door er zelf werk van te maken via een civiele procedure. Dat kan je zelfs geld gaan kosten als blijkt dat de koper niet aan zijn verplichtingen kan voldoen.De wet biedt demogelijkheid maar daarmee is je eis nog niet ingewilligd.
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Wanneer je een getekende koopovereenkomst niet nakomt voor een bepaalde datum, betaal je 10% van de koopsom als boete, en kan mevrouw haar huis aan een ander verkopen. Vreemd dat de notaris hier geen werk van maakt.
 • Ad Burgers

  2 maanden geleden
  Mag er alstublieft wat minder of helemaal geen reclames op de nieuws side . Ik betaal al genoeg voor de krant , is er mogelijkheid om het voor abonnees reclame vrij te maken . Vriendelijke groet Ad Burgers .