9 reacties

 • H. Oostijen

  2 maanden geleden
  Ceciel Buijser. Laat die boerka er nou even buiten. Heeft niets met preuts te maken, wel met onzichtbaar zijn. Wat heel iets anders is . En verder moet iedere vrouw zich kleden zoals ze zelf wil. En borstvoeding geven mag gewoon overal. Wie daar moeilijk over doet heeft een goede therapeut nodig
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  @Johann Janssen, wat een fijne constructieve en inhoudelijke bijdrage aan de discussie lever jij daar. Ik zou jou ook niet graag willen leren kennen dus op dat punt zijn we het in ieder geval eens. En voor de rest is het ook wel typisch dat je op de man speelt en niet op de bal. Zeg dan niks als je eigenlijk niks te zeggen hebt. Maar eigenlijk toon je vooral aan dat je vooral naar vrouwen kijkt als er 'iets te zien moet zijn' (waarom???) dus het artikel gaat kennelijk ook over mannen als jij.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  @Ceciel Buijser goed dat je dat vermeld er zal ook wel niets aan te zien zijn. dus worden wij gelukkig verschoont.
 • Pieter W

  2 maanden geleden
  Preutsheid slaat wel door inderdaad. Iedere vrouw moet toch haar eigen keuze kunnen maken? Bovenstukje aan? Prima! Bovenstukje uit? Ook prima. Normaalste zaak van de wereld.
 • gejah nijman

  2 maanden geleden
  het is wel hypocriet hoor. Kijk eens naar het aantal sauna'.s die er zijn. Heel veel. En Druk, niet te geloven. Daar kan het dus wel.