Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Waarom de belastingbetaler wél moet betalen voor de vakantietest van jonge, hardwerkende mensen

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

4 reacties

 • J le Blanc

  1 jaar geleden
  Hardwerkende jongeren... Tja, ons kantoor zit er vol mee. De 20-ers en 30-ers die zeggen hoe betrokken ze zijn met alles en iedereen, altijd druk (denken te) zijn, enz. Maar als je ze om 16.45u vraagt of ze je "alsjeblieft" even willen helpen die klus af te ronden, dan geven ze 9 v/d 10 keer niet thuis. Woke zijn is prima, als het henzelf maar geen tijd e/o moeite kost. En vervolgens lekker de 'boomers' afzeiken die zo gek zijn om de k.. klussen wél in eigen tijd af te ronden, tbv klantbelang...
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Helemaal gelijk Tjerk, maar ik denk dat Linda bedoeld de werkende jongeren die een baan hebben, niet de pubers die overal maling aan hebben.
 • Joris Driepinter

  1 jaar geleden
  Hardwerkende jonge mensen... noemen ze dat tegenwoordig: zichzelf belangrijk vinden en met een hoop geklets en vergaderen eenvoudige dingen lastig maken ! Het overgrote deel van de jongeren 'werkt' niet hard, dat denken ze alleen maar... Ze zijn aan vakantie toe... want oh oh, ze zouden maar eens wat missen, de prinsjes en prinsesjes met hun waarschijnlijk nóg erger wordende toekomstige prinsjes en prinsesjes die het aan niets mag ontbreken. Aan één of twee jaar geen vakantie ga je niet dood !
 • Tjerk Sytsema

  1 jaar geleden
  Tsja Linda, over hardwerkende jonge mensen gesproken: vorig jaar zomer kon niemand van de babyboomers weg, maar de jongeren volop wel!! Ongevaccineerd en wel gingen ze lekker los . .. Resultaat mocht er wezen, zij werden de aanstichters van de 2e golf. Weet je nog?