De Gelderlander doet onderzoek naar de uitgifte van fosfaatrechten aan melkveehouders. Daarvoor is informatie nodig van de overheid. Ondanks een dwangsom van de rechtbank, heeft de overheid hierover nog steeds geen besluit genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Gelderlander doet onderzoek naar de uitgifte van fosfaatrechten aan melkveehouders. Daarvoor is informatie nodig van de overheid. Ondanks een dwangsom van de rechtbank, heeft de overheid hierover nog steeds geen besluit genomen. © Annina Romita

Waarom De Gelderlander dankzij fosfaatrechten elke dag 100 euro krijgt van de overheid

NIJMEGEN - Katsjing. En weer is de redactie 100 euro rijker. Sinds 1 oktober krijgt De Gelderlander dit bedrag elke dag uitgekeerd. Oplopend tot een maximum van 15.000 euro. Omdat de overheid er al meer dan een jaar over doet een besluit te nemen op een informatieverzoek van deze krant. 

  1. Harde knallen, bange buurtbewoners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem
    Play

    Harde knallen, bange buurtbewo­ners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem

  2. Kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten
    Play

    Kippenko­ning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.