Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Wat moet Ongehoord Nederland nog meer doen om aan te tonen dat ze kwaadaardig zijn?

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

10 reacties

 • Ad Oppers

  2 maanden geleden
  Nou een ding ik ben niet links, verre van, maar ik heb het één keer 5 minuten vol kunnen houden om naar een uitzending te krijgen, maar het bagger en shit spat er vanaf dat ik dacht welke gekken zitten daar achter die desk?? Maar goed een programma als Kahlid & Sophie werd ik ook niet veel blijer en ben ik blij dat ik verschillende kranten online en voor mijn ontspanning naar een netflix , videoland of viaplay kan kijken .
 • G.J.W Wassink

  2 maanden geleden
  Wel een bijzondere column van Aykol over ON: hij heeft slechts 5 stukken geschreven over ON in 4 jaar. Zeer vreemd omdat de eerste ON TV uitzending vorig jaar februari was, minder dan een jaar geleden dus; zeer polariserend door Aykol. ON belicht zaken van een andere kant, maar dat doet OP1, etc. ook vanuit hun eigen woke gedachte.
 • Henk Jong

  2 maanden geleden
  Zodra "links " het bagger vindt moet het verdwijnen . Alleen Hun eigen bagger moet gelezen en gehoord en gezien worden , zie alleen al in de politiek.
 • Michel Fijen

  2 maanden geleden
  Lang leve de democratie! Verbinding prediken maar haat zaaien, goed bezig. De weg naar de vrede betekent ook respect hebben voor meningen die lijnrecht tegenover die van jouw staan. De dood van de democratie komt steeds dichterbij. Wat zijn jullie toch prachtige 'inclusieve' mensen. Dat naar lekker door met dat polariseren.
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  De trend is gezet door Pow-Nieuws, waarbij de opdringerige reporter het ziekenhuis werd ingeslagen, toen hij een vrouw in haar huis achtervolgde. Het past bij de polarisatie-hype die wordt gevoed door dit soort pulpzenders. Het is een soort roast-show, die kwa toonhoogte niet veel verschilt van een kermis voor cliënten van GGZ.