Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Wat Sigrid Kaag deze week overkwam sloeg helemaal nergens op

ColumnÖzcan Akyol schrijft deze week vijf keer over wat hem bezighoudt. Columnist Linda Akkermans is op vakantie.

21 reacties

 • Anton Rombouts

  5 maanden geleden
  Mensen als mevr.Kaag en de meeste andere regerings functionarissen,hebben opleiding op middelbaar niveau.Zij missen de opleiding,kennis en ervaring in hun functie.Werken dus met beperkingen! Gemiddelde burger ervaart dit als onkunde en ziet de " ellende " op zich afkomen....helaas ontbreekt het bij overheid en burgers aan fatsoen in de omgang met elkaar.....dat laatste is gebrek aan opvoeding .. .
 • Louis LA Arnold

  5 maanden geleden
  Ik hoop van harte dat dit artikel mensen aan het denken zet, maar vrees dat de doelgroep niet wil of niet kan denken!
 • R. Mandersloot

  5 maanden geleden
  Ach, lieden die dit soort verwensingen ventileren zijn eigenlijk te zielig voor woorden. Een deel van deze lieden zijn natuurlijk wel verontwaardigd als dit hun populistische 'helden' overkomt. Wat je politieke voorkeur ook is, bedreigen is schandalig. Wat dat betreft zou je op sociale media niet meer anoniem mogen kunnen reageren, want de meest walgelijke reacties worden anoniem geventileerd.
 • petra damme

  5 maanden geleden
  Geert of jij bent ambtenaar of jij heb een uitkering. Kaag houd het niet vol! Denk eens na wat er veranderd is sinds zei financieel minister is . Ze is maar aan het uitdelen. Werken loont niet ! Nederland is de duurste met energie en benzine. en zeg niet dat het door de oorlog komt . Weet je wat de Spanjaarden zeggen “dat wij te veel luisteren naar Brussel , wij willen de braafste zijn . maar wel miljarden naar het buitenland. Dit gaat echt verkeerd
 • John Smit

  5 maanden geleden
  Schoolziek noemen we dat bij ons thuis.