Foto ter illustratie. Leerlingen die door corona een achterstand hebben opgelopen nemen deel aan de Zomercampus010 in Rotterdam.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Leerlingen die door corona een achterstand hebben opgelopen nemen deel aan de Zomercampus010 in Rotterdam. © ANP

Wat zijn de lessen die jij hebt geleerd door het coronavirus? Laat het ons weten...

oproepVan een goede crisis moet je profiteren, dat zei de Britse politicus Winston Churchill al. De afgelopen weken hebben we in een serie deskundigen gevraagd naar de lessen die zij trekken uit de eerste coronagolf.

 1. Justitie eist elf maanden cel tegen ex-officier vanwege betaalde seks met minderjarige
  Update

  Justitie eist elf maanden cel tegen ex-officier vanwege betaalde seks met minderjari­ge

  Het openbaar ministerie eist elf maanden onvoorwaardelijk cel tegen ex-officier van justitie Vincent L., die ervan wordt verdacht in 2016 meerdere keren betaalde seks te hebben gehad met een 16-jarige jongen. Volgens justitie heeft L. bewust contact gezocht met de 16-jarige ‘Jesse’ voor seks en wist hij dat hij met betalingen de minderjarige tot seks verleidde. Ook moet L. geweten hebben dat de jongen minderjarig was. ,,Je ziet op foto's zelfs z'n beugel schijnen. Verdachte heeft bewust zijn kop in het zand gestoken.”
 1. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

 2. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over brievenbusfirma
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over brievenbus­fir­ma