Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Shody Careman

We hebben collectief een blinde vlek voor het onbetaalde werk dat 'parttime-prinsesjes' doen

columnDebby Gerritsen buigt zich iedere woensdag over liefdes-, lust- en levensvragen.

17 reacties

 • Lillibeth De Clerxcks

  2 maanden geleden
  voor elke 3 roeiers hebben wij hier 4 managers die staan te vertellen hoe het beter kan.. streep maar de helft van alle managerlaagjes weg en kijk hoe snel de productiviteit verbetert.. laat dat luie kantoor gerei ook eens iets nuttigs doen met hun tijd, want er zijn genoeg mensen, maar iedereen wil op kantoor zitten internetten en vergaderen, of coach zijn of influencer.. en daarmee gaan we het niet redden. ambachten verdienen meer respect dan die kletsbaantjes op kantoor.
 • Lillibeth De Clerxcks

  2 maanden geleden
  eerst is het gejank dat de vouwen willen werken, ze nemen de mannen hun banen weg, blablabla.. nu ineens moeten ze meer gaan werken? zouden we ook eens willen kijken naar de zure exmannen die geen fulltime baan willen omdat ze dat meer alimentatie moeten afdragen voor hun kinderen? waarom is het steeds als 'het goed gaat moeten de mannen aan het stuur' maar als het mis gaat mag een vrouw de kar uit de modder zeulen'?' lekker kleutergedrag van de heren weer. ..doe zelf ook eens wat!
 • gejah nijman

  2 maanden geleden
  Wil je controle houden over wat jouw kinderen uitspoken en met wie ze omgaan is het belangrijk dat het geen sleutelkinderen worden. Kinderen van 14 en 15 jaar zijn heel gevoelig om mee te doen met een groep. Ik kon ze altijd opvangen en hun vrienden. Wist ik precies met wie ze omgingen en wat ze uitspookten. En daarbij het is ongezellig thuiskomen in een leeg huis. Ook al zijn ze oud genoeg. Ik vond het ook niet leuk alleen mijn boterham eten tussen de middag.
 • E.S. Cornelese

  2 maanden geleden
  uit veel reacties lees ik dat er velen zijn die mijn mantelzorg over willen nemen. Fijn kom maar op. Zelfs nu m'n moeder in een tehuis woont verwacht deze dat de mantelzorgers een deel van de zorg op zich nemen die wegbezuinigd wordt door de roverheid.
 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Belachelijk voorstel vanuit overheid. Is dat wat we moeten willen, dat papa's en mama's dag en nacht aan het werk zijn? Geld verdienen voor om alle rekeningen te betalen en je kinderen uurtje per dag zien. Het is een grote schande dat we in NL nu al zo ver gezonken zijn dat we niet meer kunnen kiezen om papa of mama thuis te laten blijven bij de kinderen omdat dit gewoon niet meer te betalen is. Maar wel klagen dat de jeugd minder goed opgevoed word. DUH