Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

We hebben deze crisis moreel totaal laten escaleren

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

10 reacties

 • P Van de Kaa

  4 dagen geleden
  George, er zijn al verpleegkundigen, die kun je in 2 jaar opleiden tot ic verpleegkundigen. Ondertussen zet je in op basis verpleegkundigen, die je na 2 jaar studie al deels kan inzetten op de reguliere afdelingen. Maar, niks doen omdat een ic verpleegkundige een 6jarige opleiding volgt, dat is natuurlijk ook een optie..... Corona is voorlopig niet meer weg, nu wordt heel mooi bloot gelegd dat politici enkel korte termijn visie hebben.
 • Mattie Veld

  6 dagen geleden
  Het polderen is gewoon de oorzaak, kritiek is makkelijk, maar het kabinet heeft niet de vrije hand om harde maatregelen op te leggen. Iedereen wil mee drammen.
 • Johann Janssen

  6 dagen geleden
  Wat dacht je van een visie loos kabinet dat maar doormoddert.
 • frank jansen

  6 dagen geleden
  Als de ongevaccineerden de komende jaren zo doorgaan houden we helemaal geen IC meer over. Je moet wel haast gestoord zijn om daar te blijven werken.
 • George van der Sanden

  7 dagen geleden
  Je hebt helemaal gelijk met dit artikel. En vwb het ophogen van de Ic-capaciteit waar iemand over spreekt, natuurlijk is dat goed. Alleen, voor zover mij bekend, kost het 6 jaar om tot ic-verpleegkundige opgeleid te worden. Dus dat levert niet meteen resultaten op. Helaas.