Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

We mogen na 17.00 uur wél naar de McDrive, maar niet naar de sportschool

COLUMNLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

8 reacties

 • Henk Hesseling

  2 jaar geleden
  Als de sport open mag na 17:00 uur (en dat lijkt me logisch) dan mogen de docenten van onze muziekschool ook gewoon lesgeven na 17:00 uur, want er is geen enkele reden dat kinderen wel naar school en sport mogen gaan, maar niet naar piano- of gitaarles. En als ze in Den Haag dan gewoon ook hun werk doen (ic-capaciteit, voldoende beloning voor zorg, vaccinatie op orde, voldoende en snelle testmogelijkheden) dan komt het vast goed.
 • S Schiltmans

  2 jaar geleden
  Wow, hoe moeilijk is het toch om te begrijpen dat het de bedoeling is dat mensen het aantal contact momenten moeten beperken tot zo min mogelijk? Fijn dat columnisten dan weer een knuppel in het hoenderhok proberen te gooien!
 • Frans van Raaij

  2 jaar geleden
  Moeilijk te begrijpen? Je mag naar Mac drive omdat je in je auto blijft. Lijkt me op in sportschool wat moeilijk!
 • Jessica Berends

  2 jaar geleden
  Hugo de Jonge heeft al te vaak een brevet van onvermogen afgegeven. Te vaak heeft hij rare uitspraken gedaan, verkeerde beslissingen genomen en zijn ego voorrang gegeven. Glamourfoto's aan een witte piano maken vindt hij geweldig, maar direct contact met enkele leden van het OMT? Nee, dat is te min voor hem. En dan krijg je een maatschappij waarin niemand de regels meer snapt of waarin er zelfs maar draagvlak voor bestaat.
 • Gerry Rutten

  2 jaar geleden
  Juist door dergelijke onbegrijpelijke maatregelen hebben steeds meer mensen minder vertrouwen in de Corona aanpak van het kabinet. En je hoeft er ook geen viroloog voor om dit te begrijpen. Maar binnenkort staan Pinokkio en clown Kwibus weer te jammeren dat het gepeupel zich niet aan de onbegrijpelijke maatregelen houd. Laat ze zorgen dat er geboostert wordt en de ic capaciteit en zorg personeel op orde komt ipv elke dag zwam verhalen af te steken.