Een noodzendmast wordt opgebouwd nadat de vaste zendmast door brand vernield was. In de afgelopen twee weken stonden meerdere zendmasten in Nederland in brand. De branden zijn vermoedelijk allemaal aangestoken.
Volledig scherm
Een noodzendmast wordt opgebouwd nadat de vaste zendmast door brand vernield was. In de afgelopen twee weken stonden meerdere zendmasten in Nederland in brand. De branden zijn vermoedelijk allemaal aangestoken. © ANP

Weer brand in zendmast, ditmaal in Swifterbant

Opnieuw is er brand uitgebroken in een zendmast. Ditmaal in een bosgebied bij Swifterbant in Flevoland. Het is nog niet duidelijk of het om brandstichting gaat. De politie doet onderzoek. De brandweer kon het vuur snel doven.

  1. LIVE | Pfizer-baas: ‘Virus gaat nog jaren rond’, voorzitter Zwitserse bank weg na breken quarantaine
    CORONAVIRUS

    LIVE | Pfi­zer-baas: ‘Virus gaat nog jaren rond’, voorzitter Zwitserse bank weg na breken quarantai­ne

    In het middelbaar beroepsonderwijs en op universiteiten en hogescholen wordt vanaf vandaag weer fysiek onderwijs gegeven. Wel geldt dat er maximaal 75 mensen tegelijkertijd aanwezig mogen zijn in een les- of collegezaal. En het aantal mensen op Curaçao dat besmet is met het coronavirus is binnen twee weken tijd ruim drie keer zo groot geworden. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.