Topdrukte op Schiphol.
Volledig scherm
Topdrukte op Schiphol. © Özcan Akyol

Weer extreme drukte op Schiphol: ook in Eindhoven en Düsseldorf lange rijen en klagende reizigers

Het is zondag weer extreem druk op Schiphol. Tot ver buiten de luchthaven staan lange rijen met passagiers. Wie hoopt de drukte op Schiphol te ontlopen, komt overigens bedrogen uit. Want ook op de regionale luchthaven is het drukte troef.

9 reacties

 • Marijke Wissink

  2 maanden geleden
  Marijke Wissink Nieuw-Wehl Ten eerste mogen al deze mensen zich wel eens bedenken dat ze bijdragen aan de enorme vervuiling. En dat geklaag, ze hoeven niet te vliegen, de fietsen op de auto, in de treinen, of direct van huis fietsend, en dan een fietsvakantie in Europa, of wandelen voor wie dat kan. Heerlijk de natuur beleven en supper gezond bezig zijn. Spaart een sportschool uit. Daarbij de tickets minstens tien keer zo duur maken.
 • Marie-Louise Walter

  2 maanden geleden
  All inclusive = van thuis naar een hotelkamer en elke dag aanschuiven in de “eetzaal”. Daarna gevecht voor een ligbed bij het zwembad etc. Iets van het land en de cultuur ervaren…???
 • Arie van Doorn

  2 maanden geleden
  Tja de mensen worden verplicht om te gaan vliegen,die all inclusive vakanties in griekenland zijn nog redelijk betaalbaar.Als je met de auto met caravan of tent na een minder verre locatie of in eigen land wil ,is er bijna niks te vinden,je word helemaal gestuurd naar aangeklede tenten of vaste huisjes waar men doodnuchter 15 a 1600 in de week vraagt,geen wonder dat men gaat vliegen.
 • Marie-Louise Walter

  2 maanden geleden
  Luxe probleem, maar zodra deze mensen zich realiseren wat er in de wereld aan de hand is stoppen ze misschien met klagen etc.
 • G Calen

  2 maanden geleden
  Journalisten weten ook niet meer wat te schrijven. Er is al weken drukte op de luchthavens, en dit gaat nog weken/maanden duren. Blijven jullie hierover schrijven? Of ga je wat nuttigs met je journalistieke opleiding doen. Al twijfel ik of de huidige journalisten überhaupt een opleiding hebben gehad.....