Wéér minder vaccins gezet dan gepland: 'Verklein aantal groepen met voorrang'

VIDEODe voorraad coronavaccins in Nederland begint reusachtige vormen aan te nemen. Al weken op rij worden de prikdoelstellingen bij lange na niet gehaald, mede door onrust rond het AstraZeneca-vaccin. Vandaag komt het kabinet met een aangepaste vaccinatiestrategie.

3 reacties

 • P.G. van van Toor

  1 maand geleden
  Als iedereen een heel klein beetje vertrouwen had in wat de overheid doet, ging het 3 keer zo snel. Je kunt de tv niet aanzetten of de hordes betweters komen de boel al weer verzieken. En ook de verslaggevers pakken helaas hun verantwoordelijkheid niet en zeuren vrolijk mee met de "geleerden" die ze uitnodigen.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  Het is een grote puinhoop! Pinokkio en de Jonge ze bakken er niets van. En dan moet men vertrouwen hebben in een nieuw kabinet met Pinokkio als leider? wanneer komt de informateur er achter dat hij met het gegeven dat hij heeft niets kan en adviseert om de mensen weer uit te nodigen om te gaan stemmen.
 • w Velde

  1 maand geleden
  365.000 vaccinaties per week is iets meer dan 1 miljoen per maand. Volgend jaar juli zal iedereen dan wel gevaccineerd zijn. En dan nog vertrouwen hebben in Rutte en de Jonge?. Mensen wordt eens wakker, of corona of Psychische ondergang. Die is een medische dictatuur.
 1. Huisarts verdeelt vaccins noodgedwongen onder kennissen: ‘Zo zonde, zo inefficiënt’
  PREMIUM

  Huisarts verdeelt vaccins noodgedwon­gen onder kennissen: ‘Zo zonde, zo ineffi­ciënt’

  De vaccinatiecampagne in Rotterdam leidt tot bizarre taferelen. Huisartsen moeten de boer op met vaccins die dreigen over te schieten, en verdelen die soms binnen hun netwerk. De mensen voor wie de vaccins bedoeld zijn, blijven na alle onrust rond het AstraZeneca-vaccin thuis. De Landelijke Huisartsen Vereniging eist ingrijpen van het kabinet. ,,Voor huisartsen is het amper nog te doen.”
 1. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

 2. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over brievenbusfirma
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over brievenbus­fir­ma