Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Wie er bewust voor kiest om nergens aan mee te doen, moet van zichzelf geen slachtoffer maken

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

24 reacties

 • M. v.d. Kaa

  1 jaar geleden
  @nadal, ja dat is het wel, een vrije keus. Maar dat je de vrijheid hebt om te kiezen, betekent niet dat jouw keuze geen consequenties heeft. Het is geen discriminatie op medische status, je bent niet ziek, en je krijgt gewoon zorg als je op de ic belandt. Dat je met de huidige cijfers nog steeds niet begrijpt dat ongevaccineerd zijn ernstig ingrijpt in het leven van anderen en dat je dus dan te maken krijgt met maatregelen om die ander te beschermen, dat is me toch een bord voor je kop.
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Met dank aan figuren zoals jij, Mellendijk. Wat begrijpen jullie nitwits niet aan 80% van de ic gevallen is ongevaccineerd? Zijn jullie zo dom?
 • Nadal Mellendijk

  1 jaar geleden
  Een bewuste keuze is nog niet meteen een vrije keuze. Discriminatie op medische status is niet minder kwalijk dan discriminatie op afkomst of geslacht etc. Daarom zal ik uit solidariteit met alle gevaccineerden mijn uiterste best doen om niet te lachen wanneer we straks gezellig met z'n allen weer in de lockdown zitten.
 • Tonny Stuijvenberg

  1 jaar geleden
  De enige schuldigen van dit totale wanbeleid zijn de degenen die in dit incapabele kabinet zitten en ons land stuurloos maken. Het zijn in Den Haag gewoon allemaal droeftoeters, niemand uitgezonderd met dit zwabberbeleid.
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  De goede Wat begrijp je niet aan 80% ongevaccineerd in de ic? Je lult als een wappie, maar ondertussen laat je je wel als een hypocriet inenten. Jij bent nog erger dan de wappies omdat je expres onrust stookt.