Tamara, in haar auto aan de Spoorlaan in Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
Tamara, in haar auto aan de Spoorlaan in Oss. © Thomas Segers/Van Assendelft

Wie krijgt Tamara (50) zover dat ze stopt met wonen in haar auto? ‘Ik word gek van die stroom, mijn hoofd trilt’

De 50-jarige Tamara bivakkeert al vijf maanden in haar auto in de Spoorlaan in Oss. Haar gezondheid gaat hard achteruit, maar het lukte hulpverleners tot op heden niet haar uit de auto te krijgen. ‘Als iemand niet wil, dan kun je vaak heel weinig.’

15 reacties

  • Renate Linden

    2 maanden geleden
    Volgens mij moeten we accepteren dat niet iedereen te helpen is.
  • M.J. Jansen

    2 maanden geleden
    Als ik zo een bende zou maken om mijn auto en of huis, had ik allang een probleem gehad deze mevrouw moet daar weg en geholpen worden en of ze wil of niet, dit moeten we niet willen en zeker niet tolereren punt uit.
  • Aafke Jansen

    2 maanden geleden
    Als je alles van iedereen afslaat, dan is de kans dat ze je op een gegeven moment in de steek laten niet meer dan logisch
  • Thoni Cardani

    2 maanden geleden
    Vaak willen mensen die hulp nodig hebben alleen geholpen worden op hun eigen voorwaarden. Soms redden ze dat, maar deze mevrouw dus duidelijk niet. Dan zal de situatie nog wel niet ernstig genoeg zijn en dan zoek je het toch lekker zelf uit. Graag of helemaal niet. Onbegrijpelijk dat men hier medelijden mee heeft.
  • A Gerritsen

    2 maanden geleden
    Kan dat hondje niet bij deze dame weggehaald worden ? Lijkt mij toch duidelijk dat zij niet goed voor het dier kan zorgen , zoals het hoort ?
  1. Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

    Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

    Met een megaclaim die kan oplopen tot 3 miljard euro wordt de Nederlandse Staat voor de rechter gesleept vanwege een grote roof van privégegevens uit de computersystemen van de GGD’en in 2021. Stichting ICAM, de organisatie achter de massaclaim, overhandigt dinsdag dagvaardingen aan 35 instanties, waaronder het ministerie van Volksgezondheid, de landelijke GGD GHOR Nederland, regionale GGD’en, veiligheidsregio’s en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam.