Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Wie redeneert als John de Mol heeft het inlevingsvermogen van een natte krant

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

8 reacties

 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  En nog zijn er mensen die aan victimblaming doen, of niet, @A. Diepeveen. Het is heel simpel. Je houdt je handen thuis. Altijd. Als vrouwen lastig worden gevallen dan zijn vrouwen daar slachtoffer van. Je hebt geen enkel benul tegen welke grenzen je als vrouw aanloopt als je het gedrag van mannen wilt aanspreken: er wordt zodanig geframed dat het altijd de schuld van de vrouw is. Mannen mogen er niet meer mee weg kunnen komen. Groeten van een geëmancipeerde vrouw die graag knietjes uitdeelt.
 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  Vind wel dat vrouwen niet altijd alleen alles bij de man[nen] moet zoeken, velen kunnen er ook wat van hoor! Waarom dan toelatenals Vrouw? Gewoon nee zeggen toch? te makkelijk om dan te roepen ;ik bevroor; komen ze snel mee weg.
 • Japie lamers

  4 maanden geleden
  De reactie van John was zeer professioneel en zakelijk en zo hoort het ook. Laat de rechters een oordeel vellen over deze zaak, als die ervan komt.
 • M Reuvers

  4 maanden geleden
  waarschijnlijk wist de Mol in 2019 of misschien nog wel eerder van deze praktijken af. Zijn spindokter heeft hem waarschijnlijk deze strategie aangeraden. Mensen zijn dom en al gauw overtuigd van een ander gelijk. Kijk maar naar de reactie van A.Diepeveen, klassiek voorbeeld van deze praktijken. Hoop dat het tot stevige veroordelingen komt voor de daders en een nog grotere schadevergoeding voor de Mol.
 • A. Diepeveen

  4 maanden geleden
  Hij kan niets zeggen wat goed is. Waarom vrouwen altijd slachtoffer zijn ligt echt aan vrouwen zelf! Doe altijd aangifte. Emancipeer! Dat is niet dat de man de vaatwasser uit ruimt!