Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol

Wybren van Haga is niet ineens beschaafd, hij ziet genoeg draagvlak voor zijn eigen winkeltje

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

9 reacties

 • Harm Hillevreugd

  1 jaar geleden
  Alle complimenten voor Özcan Akyol. Heeft een nuchtere blik op de politiek. Ik sta er vol achter om de kiesdrempel te verhogen. Een andere mogelijkheid is om van Nederland een provincie van Duitsland te maken. Daarmee kan enorm veel geld mee bespaard worden. We streven toch naar een Europa ?
 • Peter Van Brakel

  1 jaar geleden
  Mensen die voor een kiesdrempel zijn willen zich onderwerpen aan de macht. Het meest ideale zou zijn 150 partijtjes. Dan zijn we weer terug bij de democratische ideaal van de kamer. 150 soevereine leden. Vrij van partij discipline en dicht gespijkerde regeer scoorden. Op zoek naar meerderheden voor je standpunten.
 • Mies Gooyer

  1 jaar geleden
  Eus zijn ideeën en vragen zijn soms bikkelhard, maar ze zijn zo mooi zacht verpakt dat zelfs Adelheid voor hem aan het wegsmelten was. Ze was gewoon schattig. Is Adelheid al op het doek geweest? En ach, FvD. Het is een weggegooide stem als je hen de jouwe hebt gegeven. Mijne was overigens ook een weggegooide stem voor een partij die alleen maar verder zakte. Machteloos aan de zijlijn.
 • cobie Jolink

  1 jaar geleden
  Jij zegt het. Helemaal mee eens: kiesdrempel omhoog! 18 partijen, niet normaal. En zetelrovers, nooit op stemmen, zijn opportunisten zonder idealen. Ik lees altijd je columns en ben blij dat je met gezond verstand redeneert, vaak met je eens. Volgens mij denken veel mensen er zo over, maar die roeren zich niet zo. Alleen de de extreme schreeuwers krijgen aandacht. Cobie Jolink
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Ellenlange vergaderingen in de 2e kamer zonder dat er iets beslist wordt. Inderdaad de kiesdrempel moet omhoog.