Volledig scherm
De politie doet in en rond een woning in Wormerveer (Noord-Holland) onderzoek. © ANP

Zeer jong kind in kritieke toestand na incident in Wormerveer, politie doet onderzoek

UpdateDe politie doet in en rond een woning in Wormerveer (Noord-Holland) onderzoek naar een gebeurtenis ‘waarbij een zeer jong kind ernstig letsel heeft opgelopen’. Afgelopen zaterdag is het kind volgens de politie in kritieke toestand opgenomen in een ziekenhuis.

Een groot deel van de dag stond vandaag een mobiele politiepost voor de woning aan de Kerkstraat. ,,Het gaat om een lopend onderzoek van de recherche”, aldus een politiewoordvoerster. ,,Het incident vond vermoedelijk plaats in de woning.”

Buurtbewoners melden aan NH Nieuws dat het slachtoffertje een baby of een peuter is. Volgens omwonenden staat het huis waar het incident plaatsvond in een rustige straat. ,,Er gebeurt hier nooit iets.” Buren zijn vandaag langere tijd ondervraagd door de politie. ,,Ze wilden weten of we iets opvallends hadden gezien of gehoord.”

De politie doet vanwege de privacy en het onderzoek geen verdere mededelingen. Over de toestand van het kind is niks bekend. 

Volledig scherm
De politie doet in en rond een woning in Wormerveer (Noord-Holland) onderzoek. © ANP
  1. Amazon is om, maar Bol.com weigert kindernaziboek te verwijderen: ‘Ze moeten zich doodschamen’

    Amazon is om, maar Bol.com weigert kindernazi­boek te verwijde­ren: ‘Ze moeten zich doodscha­men’

    Amazon stopt per direct met de verkoop van het zeer omstreden kinderboek van de ter dood veroordeelde antisemiet Julius Streicher. De Amerikaanse webwinkelreus werd de afgelopen dagen overstelpt met woeste reacties uit de joodse gemeenschap en zegt daarnaar te hebben geluisterd. Het Nederlandse Bol.com denkt er niet aan het boek te verwijderen, tot verbazing van experts. ,, Ik kots er letterlijk van. Misschien moeten we maar aangifte doen.”