Zonder coronapaspoort geen toegang: hoe eerlijk is dat?

VIDEODe naderende invoering van het coronapaspoort leidt niet alleen maar tot applaus. Zorgt de pas straks voor discriminatie? En hebben we hem eigenlijk wel nodig? Het fenomeen belicht, aan de hand van drie kritische stellingen.

25 reacties

 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  @Mattie. Jij weet nogal veel. Kun jij mij een test-kit leveren die bij goed gezonde mensen zonder symptomen aantoont dat je NU (of bijna) besmettelijk bent?
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @Pim Willemsen u heeft helemaal gelijk, helaas zijn er nog steeds mensen die menen dat zij alles beter weten. We spreken ze na afloop van de pandemie wel weer.
 • Theo Janssen

  1 jaar geleden
  @Pim Willemsen: Als ik 's winters zonder jas naar buiten wil zal niemand mij tegenhouden !! Mensen die zich bewust niet laten vaccineren worden wel bewust geweerd bij pretparken , vakanties en evenementen . En dat is heel wat anders . Komt nog bij dat als je gevaccineerd bent je nog steeds besmettelijk kan zijn !! Verder is het mi beter de natuur zijn gang te laten gaan en alles gewoon weer open te gooien voor iedereen !!
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Hoezo Quid Pro Quo : De aarde is vrij voor iedereen. Andere mensen een (zelfs experimenteel) vaccin opdringen is crimineel en misdadig te noemen. De beste dictaturen zijn die, waarin mensen het zelf niet doorhebben. Angsthazen blijf gewoon thuis, dan kan de rest van NL gewoon verder leven in de zomerperiode zonder actieve SARS zoals in 2020. En verder nu snel de zorg opschalen voor komende winter.
 • Cor de Koning

  1 jaar geleden
  Een coronapaspoort is prima en moet je eens kijken hoe snel de zogenaamde weigeraars zo'n paspoort aanvragen als ze niet meer op vakantie of naar een festival kunnen.