Zus van ontsnapte Peter M.: We voelen ons totaal niet serieus genomen

videoZus Jannienne (49) kreeg vandaag enorm veel bezorgde telefoontjes. Toch heeft ze geen spijt dat ze tegen deze site haar verhaal deed over broer Peter, die zaterdag ontsnapte bij de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder. ,,Wij voelen ons totaal niet serieus genomen door de kliniek.”

 1. Bewoners nieuwbouwwijk Den Dolder: ‘Kliniek moet sluiten’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Bewoners nieuwbouw­wijk Den Dolder: ‘Kliniek moet sluiten’

  Als het aan de bewoners van de Dolderse nieuwbouwwijk Duivenhorst ligt, mag Fivoor voor zijn forensische en psychiatrische zorgklinieken zo snel mogelijk een andere locatie zoeken. Het nut van dit soort instellingen ten spijt, vinden zij dat hun buurt te onveilig wordt nu afgelopen weekend twee incidenten hebben plaatsvonden: een cliënt pleegde een inbraak en een andere, zeer gevaarlijke, cliënt keerde niet terug van verlof.
 2. Uit kliniek Den Dolder ontsnapte Peter M. wilde volgens zus naar Duitsland vluchten
  Play
  Update / video

  Uit kliniek Den Dolder ontsnapte Peter M. wilde volgens zus naar Duitsland vluchten

  Kort voordat Peter M. (43) uit de forensisch psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder ontsnapte, heeft hij tegen zijn zus gezegd dat hij naar Duitsland wilde vluchten. Dat bevestigde de zus van M. in het tv-programma Pauw. De politie heeft vanavond een foto en signalement verspreid van M. De man verdween zaterdag tijdens zijn proefverlof en is sindsdien spoorloos. Zijn familie bestempelt hem als ‘levensgevaarlijk’.
 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein