In deze flat aan de Sandenburgstraat in Breda werd Kaan Safranti doodgeschoten bij een poging van zes Limburgse criminelen om een partij wiet te stelen.
Volledig scherm
In deze flat aan de Sandenburgstraat in Breda werd Kaan Safranti doodgeschoten bij een poging van zes Limburgse criminelen om een partij wiet te stelen. © ANP

Zwaar bewapende Limburgse hennepdieven: ‘We wilden Safranti niet doden’

Was de moord op drugsdealer Kaan Safranti (26) in Breda een keiharde ripdeal van een bende tot de tanden bewapende, niets ontziende Limburgse criminelen. Of was het een slecht voorbereide  henneproof door zes criminelen die van meet af aan eigenlijk gedoemd was te mislukken. 

 1. Gemeente Almere gooit notariskantoor op slot: ‘Faciliteerde criminelen om geld wit te wassen’

  Gemeente Almere gooit notariskan­toor op slot: ‘Facili­teer­de criminelen om geld wit te wassen’

  De Almeerse burgemeester Franc Weerwind heeft vandaag een notariskantoor voor zes maanden laten sluiten vanwege het faciliteren van criminele activiteiten. Het gaat om het kantoor van notaris Maarten Prinsze, die in 2017 werd aangehouden en in februari van dit jaar uit zijn ambt werd gezet. Het is volgens de gemeente Almere voor het eerst dat ‘het bestuursrecht zo wordt ingezet in de strijd tegen georganiseerde ondermijnende criminaliteit’.
 1. Stefan redde het leven van een klasgenootje
  Play

  Stefan redde het leven van een klasgenoot­je

 2. Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met shovel in Tiel
  Play

  Scooterrij­der zwaarge­wond na aanrijding met shovel in Tiel