Arbab Khizer Hayat.
Volledig scherm
Arbab Khizer Hayat. © YouTube

Gewichtheffer van 444 kilo zoekt droomvrouw: ‘Graag fors gebouwd anders verpletter ik haar’

Arbab Khizer Hayat, een 27-jarige en 444 kilo zware gewichtheffer uit de Pakistaanse stad Mardan, is naarstig op zoek naar een vrouw in zijn leven. De kolossale krachtpatser stelt wel een paar eisen aan zijn toekomstige echtgenote. Ze moet minimaal 100 kilo wegen en een lengte hebben van 1,90 meter. ,,De bijna driehonderd vriendinnen die ik de afgelopen jaren had, waren allemaal te licht gebouwd en klein van stuk waardoor ze het risico liepen door mij te worden verpletterd.”

Hayat - zelf 1,98 meter - is in zijn vaderland en ook daarbuiten een beroemdheid die vanwege zijn gigantische omvang de ‘hulk van Pakistan’ wordt genoemd. De vriendelijke gewichtheffer geniet van zijn populariteit, maar zijn familie begint zich zo langzamerhand toch wat zorgen over hem te maken, zo meldt de Britse tabloid Daily Mail op basis van een interview dat hij gaf aan Pakistaanse media. De man zou depressief beginnen te worden omdat een geschikte levenspartner zich nog steeds niet heeft aangediend. Hij ambieert een vrouw uit Pakistan of desnoods een potentiële bruid die over de grens woont en bij hem wil intrekken. 

Volgens de gewichtheffer, die erg blij is met zijn imposante uiterlijk, mankeert hij niets. ,,Ik ben superfit en heb geen gezondheidsproblemen. Alles functioneert.” Of dat de waarheid is, is onduidelijk. Zeker is wel dat de man een vrij opvallend dieet heeft. Zo eet hij als ontbijt maar liefst 36 eieren en in totaal 10.000 calorieën per dag. Een gemiddelde man heeft genoeg aan een vijfde daarvan. Verder verorbert vrijgezel Hayat dagelijks drie kilo vlees, de hele dag door schalen met rijst en brood en dat alles spoelt hij met het grootste gemak weg met minimaal vijf liter volle melk. 

Teleurstellen

Over aandacht heeft hij niet te klagen, meldt de reusachtige Hayat. ,,De vrouwen zien mij echt wel zitten, maar keer op keer moet ik ze teleurstellen. Ik wil ze gewoon geen pijn doen.” Dat laatste gebeurde de afgelopen zeven jaar regelmatig. ,,Mijn schuld, maar ook een beetje van de tegenpartij. Al mijn liefdes hadden een te gemiddeld gewicht. Daardoor ontstonden tijdens de seks onoverkomelijke, niet nader te benoemen problemen.” 

Hayat, die volgens eigen zeggen de grootste en sterkste man van Pakistan is, benadrukt in zijn zoektocht naar een vrouw geen concessies te willen doen. Afvallen is hij dan ook niet van plan. Zijn ouders hebben hem dat geadviseerd, maar de imposante gewichtheffer houdt voet bij stuk.,,Mijn vader en moeder willen dolgraag opa en oma worden. Dat gun ik ze van harte, maar ik wil wel mezelf blijven.”

Hij hoopt binnenkort de vrouw van zijn dromen te vinden. ,,Een lekker fors type dat iets kleiner mag zijn dan ik. Want we moeten als stel niet te veel opvallen door grote contrasten”, aldus Hayat die met het grootste gemak tractoren kan trekken en auto's kan optillen.

 1. Baasje in quarantaine stuurt keffertje naar winkel voor zak chips: ‘En ze slaagde in haar missie’

  Baasje in quarantai­ne stuurt keffertje naar winkel voor zak chips: ‘En ze slaagde in haar missie’

  Een man uit het Mexicaanse Pesqueria die in zelfquarantaine zit om zichzelf tegen het coronavirus te beschermen, heeft zijn chihuahua naar een supermarkt aan de overkant van de straat gestuurd voor een zak chips. Hij stopte geld en een boodschappen- en uitlegbriefje onder de halsband, waarna het keffertje al kwispelend de winkel in zou zijn gelopen. Volgens het baasje slaagde het teefje met vlag en wimpel voor deze ingewikkelde missie.
 2. Extreem rimpelige en ‘chagrijnige’ naaktkat Xherdan hit op sociale media: ‘Hij doet geen vlieg kwaad’

  Extreem rimpelige en ‘chagrijni­ge’ naaktkat Xherdan hit op sociale media: ‘Hij doet geen vlieg kwaad’

  Een 6-jarige sphynx (Canadese naaktkat) uit de Zwitserse plaats Rüti, even ten zuiden van Zürich, is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste poezen op sociale media. ‘Lelijke’ Xherdan dankt zijn faam niet alleen aan het feit dat hij zo goed als geen haren heeft, maar vooral aan zijn extreme rimpels, formaat, knalblauwe ogen en een voortdurend chagrijnige blik.
 3. Donkere moeder verft haar rood omdat niemand gelooft dat roodharig en blank zoontje van haar is

  Donkere moeder verft haar rood omdat niemand gelooft dat roodharig en blank zoontje van haar is

  Ebony Lumpkin (30), een donkere vrouw uit de Amerikaanse staat Virginia, heeft uit pure wanhoop haar zwarte lokken rood geverfd, omdat haar 7-jarige zoontje Matthew - een jongetje dat met een blanke huid en knalrood haar is geboren - op school wordt gepest. Volgens zijn moeder krijgt het ventje bijna dagelijks van klasgenootjes te horen dat Ebony niet zijn biologische moeder is of dat hij geadopteerd of gestolen is. ,,Niemand gelooft dat Matthew mijn bloedeigen kind is.”
 4. Identiekste eeneiige tweeling ter wereld onder vuur wegens gevaarlijke levensstijl

  Identiek­ste eeneiige tweeling ter wereld onder vuur wegens gevaarlij­ke levens­stijl

  De Australische zussen Anna en Lucy DeCinque - die de identiekste eeneiige tweeling ter wereld worden genoemd - worden bedolven onder de kritiek omdat ze op filmkanaal YouTube hebben verklaard dat ze minimaal zes uur per dag fanatiek fitnessen en alleen iets eten voor het slapen gaan. Volgens velen is de levensstijl van de 34-jarige brunettes ‘potentieel dodelijk’ maar de beroemde dames halen hun schouders op over alle ophef. ,,We zijn gewoon excentriek en kunnen geen maat houden”, roepen ze in koor.