Volledig scherm
© RV Facebook

Javier is erbij op het WK... In karton, want hij mocht niet van zijn vrouw

De Mexicaanse voetbalsupporter Javier mocht van zijn vrouw niet mee naar het WK voetbal in Rusland. Zijn vrienden kwamen met een creatieve oplossing. Ze namen hem tóch mee... in karton. ,,Ik mocht niet mee van mijn vrouw'', staat op zijn T-shirt. De foto's van de Mexicaanse pechvogel zijn hilarisch.

De Mexicaanse vriendengroep uit de streek van Durango had enkele jaren geleden besloten om in 2018 met een bus een roadtrip te maken naar het WK voetbal in Rusland. Daarvoor kochten ze een oude bus. Die versierden ze volledig in Mexicaanse stijl en ze boekten voor zichzelf en de bus een boottocht naar Spanje, om van daaruit met de bus verder te reizen.

Enkele dagen voor hun vertrek in april, kwam een van hen met droevig nieuws. ,,Ik mag niet mee van mijn vrouw'', aldus pechvogel Javier. De Facebookvideo waarin hij het nieuws aan zijn vrienden vertelde, ging in Mexico viraal. 

Het artikel gaat verder onder de foto's.

Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook

Knorrig 

Zijn vrienden besloten hem tóch mee te nemen, maar dan in karton. Ook Javier zelf zag er de humor van in. Hij liet zich met een knorrig gezicht op foto zetten, met op zijn T-shirt de tekst 'Ik mocht van mijn vrouw niet mee'.

Na een reis van bijna twee maanden, arriveerden de Mexicanen op 14 juni in Moskou, enkele dagen voor de eerste wedstrijd van Mexico. 

Het artikel gaat verder onder de foto's.

Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook

Vrouwelijk schoon

Van hun reis doen ze op Facebook verslag. Javier is telkens van de partij: hij doet een dutje, staat op selfie's met vrouwelijk schoon, drinkt biertjes met zijn vrienden en ze nemen hem zelfs mee naar toilet. Als ze gaan slapen, regelen zijn vrienden ook een plekje voor Javier. Zo zorgen ze ervoor dat de kartonnen Javier minstens evenveel plezier beleeft, als de levensechte versie zou hebben gehad, als hij erbij was geweest. De hilarische foto's en filmpjes doen het bovendien goed op sociale media.

Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook
 1. Vrouw slikt verlovingsring in tijdens nachtmerrie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

  Vrouw slikt verlovings­ring in tijdens nachtmer­rie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

  Een 29-jarige Amerikaanse vrouw die tijdens een angstaanjagende nachtmerrie droomde dat ze in een hogesnelheidstrein op advies van haar aanstaande haar verlovingsring moest inslikken om het sieraad te verstoppen voor overvallers, blijkt het juweel daadwerkelijk al slapende in haar mond te hebben gestopt. Toen Jenna Evans uit San Diego (Californië) wakker werd, ontdekte ze tot haar ontsteltenis een lege vinger.
 2. Moeder valt flauw als ‘gecremeerde’ zoon springlevend voor haar deur staat

  Moeder valt flauw als ‘gecremeer­de’ zoon springle­vend voor haar deur staat

  Russische media raken niet uitgepraat over een schokkende zaak die niet zou misstaan in het oeuvre van horrorauteur Stephen King. De 62-jarige Antonina Mikhailovna uit de havenplaats Kronstadt identificeerde in een lijkenhuis het stoffelijk overschot van haar al weken vermiste zoon Konstantin (43). Vier maanden na zijn crematie stond de ex-soldaat echter springlevend voor haar deur. ,,Ik heb me vergist. De dode in het mortuarium leek als twee druppels water op mijn Konstantin.”
 3. Experts waarschuwen voor spotgoedkoop alternatief lipfillers: ‘Plak nooit je bovenlip vast met superlijm’

  Experts waarschu­wen voor spotgoed­koop alterna­tief lipfillers: ‘Plak nooit je bovenlip vast met superlijm’

  Het gebruik van fillers om de boven- en onderlip op kunstmatige wijze wat voller te maken, lijkt een niet te stoppen trend. Maar de hoge kosten van de behandeling weerhouden menigeen van zo’n cosmetische behandeling. Jongeren hebben nu een spotgoedkoop alternatief gevonden: het vastplakken van de bovenlip onder de neus met een streepje superlijm. Instructiefilmpjes gaan momenteel viraal op sociale media.