Volledig scherm
© RV Facebook

Javier is erbij op het WK... In karton, want hij mocht niet van zijn vrouw

De Mexicaanse voetbalsupporter Javier mocht van zijn vrouw niet mee naar het WK voetbal in Rusland. Zijn vrienden kwamen met een creatieve oplossing. Ze namen hem tóch mee... in karton. ,,Ik mocht niet mee van mijn vrouw'', staat op zijn T-shirt. De foto's van de Mexicaanse pechvogel zijn hilarisch.

De Mexicaanse vriendengroep uit de streek van Durango had enkele jaren geleden besloten om in 2018 met een bus een roadtrip te maken naar het WK voetbal in Rusland. Daarvoor kochten ze een oude bus. Die versierden ze volledig in Mexicaanse stijl en ze boekten voor zichzelf en de bus een boottocht naar Spanje, om van daaruit met de bus verder te reizen.

Enkele dagen voor hun vertrek in april, kwam een van hen met droevig nieuws. ,,Ik mag niet mee van mijn vrouw'', aldus pechvogel Javier. De Facebookvideo waarin hij het nieuws aan zijn vrienden vertelde, ging in Mexico viraal. 

Het artikel gaat verder onder de foto's.

Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook

Knorrig 

Zijn vrienden besloten hem tóch mee te nemen, maar dan in karton. Ook Javier zelf zag er de humor van in. Hij liet zich met een knorrig gezicht op foto zetten, met op zijn T-shirt de tekst 'Ik mocht van mijn vrouw niet mee'.

Na een reis van bijna twee maanden, arriveerden de Mexicanen op 14 juni in Moskou, enkele dagen voor de eerste wedstrijd van Mexico. 

Het artikel gaat verder onder de foto's.

Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook

Vrouwelijk schoon

Van hun reis doen ze op Facebook verslag. Javier is telkens van de partij: hij doet een dutje, staat op selfie's met vrouwelijk schoon, drinkt biertjes met zijn vrienden en ze nemen hem zelfs mee naar toilet. Als ze gaan slapen, regelen zijn vrienden ook een plekje voor Javier. Zo zorgen ze ervoor dat de kartonnen Javier minstens evenveel plezier beleeft, als de levensechte versie zou hebben gehad, als hij erbij was geweest. De hilarische foto's en filmpjes doen het bovendien goed op sociale media.

Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook
Volledig scherm
© RV Facebook
 1. Bodybuilder laat met olie gevulde megabiceps weghalen: ‘Raar hoor, die dunne armen’

  Bodybuil­der laat met olie gevulde megabiceps weghalen: ‘Raar hoor, die dunne armen’

  Kirill Tereshin (23), een Russische bodybuilder met biceps die door synthetische olie-injecties minstens zo groot als een voetbal zijn geworden, is in een ziekenhuis in Moskou geopereerd aan zijn opgezwollen armen omdat een deel van zijn spieren begon af te sterven. Bij de ingreep is volgens Tereshin ongeveer anderhalve kilo zo goed als dood weefsel verwijderd. ‘Popeye’ moet nog twee of drie keer onder het mes om de rest weg te laten halen.
 2. Yorkshire terriër verpletterd nadat koerier zwaar postpakket over schutting gooide

  Yorkshire terriër verplet­terd nadat koerier zwaar postpakket over schutting gooide

  Een echtpaar uit het stadsdeel Venice in Los Angeles is in diepe rouw gedompeld, omdat hun zo geliefde Yorkshire terriër Cooper onlangs is verpletterd door een loodzwaar postpakket dat een kennelijk zeer gehaaste koerier over de schutting van hun tuin liet vallen. Ze eisen dat bezorgdienst FedEx de verantwoordelijke medewerker op het matje roept en personeel nadrukkelijk wijst op de mogelijke gevaren van het te hardhandig deponeren van bestellingen.
 3. Senior met extreme verzamelwoede 15 uur lang begraven onder ingestorte berg eigen zooi

  Senior met extreme verzamel­woe­de 15 uur lang begraven onder ingestorte berg eigen zooi

  Een seniore vrouw met extreme verzamelwoede uit een buitenwijk van de Australische stad Sydney is gisteren letterlijk bedolven onder haar eigen troep. Volgens lokale media stortte een gigantische berg opgestapelde persoonlijke bezittingen plotseling in. De zooi die bovenop de zogenoemde hoarder belandde bleek zo zwaar dat het slachtoffer zich met geen mogelijk kon bevrijden. De fragiele bejaarde zou minstens 15 uur, kermend van de pijn, klem hebben gelegen onder de zelf veroorzaakte vuilnisbelt.