Volledig scherm
Wie omhelst hier wie? © Twitter

Nieuwe breinbreker: optische illusie houdt internet bezig

Na de wit/goude of  blauwe/zwarte jurk van enkele jaren geleden en de 'Yanny'/'Laurel' geluidsopname van eerder deze maand is er een nieuwe breinbreker. Want wie omhelst hier wie?

Deze keer gaat het om een foto van een man en een vrouw die elkaar knuffelen. Alleen, de foto is zo gemaakt dat het niet meteen duidelijk is welk hoofd bij welk lichaam hoort. ,,Eerst dacht ik dat hij de hoge hakken aanhad”, staat er bij het beeld dat op Twitter werd gedeeld. 

De foto kreeg al bijna 100.000 likes en werd al ruim 40.000 keer gedeeld. Meer dan duizend twitteraars gaven al commentaar. Sommigen kunnen er niet over uit. ,,Ik snap het niet. Hij draagt hakken”, reageert iemand. ,,Nee, hij is diegene die zit op de stoel met het rode en het meisje knuffelt hem van achter met het blauwe aan”, schiet iemand te hulp.

Anderen gingen zelfs nog verder en toonden de contouren van de twee personen in kwestie om het duidelijk te maken.

Anderen tweetten dan weer dat het niet de eerste dergelijke illusie was en tweetten enkele soortgelijke beelden.

  1. Heftige catfight bij McDonald’s loopt volledig uit de hand
    video

    Heftige catfight bij McDonald’s loopt volledig uit de hand

    Een knallende ruzie tussen een bediende en een vrouwelijke klant van een McDonald’s-vestiging in de Amerikaanse gokstad Las Vegas is vandaag op schokkende wijze uit de hand gelopen. De vrouwen kregen onenigheid nadat de bezoekster aangaf een beker te willen en deze met water te willen vullen. Volgens het personeel wilde ze eigenlijk gratis frisdrank uit de machine. De klant beledigde vervolgens het personeel, waarna een behoorlijk heftige catfight ontstond voor de bestelbalie.