De politie onderzoekt in oktober 2020 de woning waar de mishandeling plaatsvond.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie onderzoekt in oktober 2020 de woning waar de mishandeling plaatsvond. © SK-Media

19-jarige asielzoeker moet twee jaar de cel in voor gewelddadige inbraak bij 76-jarige man in Overloon

DEN BOSCH/OVERLOON - De 19-jarige asielzoeker, die vorig jaar een 76-jarige man uit Overloon mishandelde en beroofde in zijn woning aan de Stevenbeekseweg, moet 24 maanden in de gevangenis doorbrengen. Dat heeft bepaalde de rechtbank  in Den Bosch bepaald. De man had ‘in een kort tijdbestek’ meerdere diefstallen en een ‘opzetheling’ gepleegd. De straf was gelijk aan de eis van het Openbaar Ministerie.

9 reacties

 • Jan Willems

  1 jaar geleden
  In Denemarken schijnen ze dat heel anders aan te pakken?
 • Bjorn Mulder

  1 jaar geleden
  Een uitgebreide wapenstok sessie is hier op zijn plaats, nadien direct terug naar land van herkomst.
 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  Bestraffen zoals in het land van herkomst gebruikelijk is! Moet je eens kijken wat ze het kunnen laten.
 • Pam

  1 jaar geleden
  Dat is nu precies waar het met de pas geleden enquête over ging, het veiligheidsgevoel voor de omwonenden dorpen in kaart te brengen brengen (waar we de uitslag al van wisten.....) en het COA te wijzen dat wat betreft het AZC-Overloon betreft de groep die het verzieken voor de anderen worden verwijderd en waar mogelijk uit zetten. Maar helaas, deze man zal zijn twee jaar echt niet uitzitten, alleen al de tijd met voorarrest gezien, dus vlot weer vrij man ben ik bang.........
 • Jan Schamp

  1 jaar geleden
  Inderdaad indien crimineel direct terug sturen en niet nog langer onderhouden van belasting geld. Kanslozen direct terug sturen blijkt in de praktijk vaak moeilijk maar je kunt het hen wel onaantrekkelijk maken om hier te komen. Maar opsluiten en (hard) laten werken voor hun onderhoud is niet aantrekkelijk, aan werken hebben ze vaak een hekel.