Aan tafel met kangoeroes en leeuwen in Zooparc Overloon

OVERLOON - Een amuse verorberen tussen kangoeroes en ‘samen’ met de Afrikaanse leeuwen genieten van een smakelijk gerecht. Het kan op 13 en 20 juli tijdens benefietavonden in het Zooparc in Overloon. De opbrengst van het viergangendiner gaat naar een organisatie die zich inzet voor de Afrikaanse pinguïn.

Volledig scherm
Een pinguïn in Zooparc Overloon © Zooparc Overloon

De dierentuin in Overloon houdt deze dineravonden voor het goede doel voor de tweede keer. Net als vorig jaar tekent Jaap Volman van Boompjes restaurant voor het culinaire gedeelte. Volman is enthousiast: ,,Het was prachtig om mooie gerechten te bereiden op zo’n unieke locatie. En dat ook nog voor een goed doel. Ik kijk nu al uit naar de komende editie.’’

Wie deelneemt aan de walkingdinner steunt SANCCOB, een Zuid-Afrikaanse organisatie die al meer dan een halve eeuw de bedreigde Afrikaanse pinguïns beschermt, onderzoekt en opvangt bij bijvoorbeeld olierampen.

De diners  in Zooparc Overloon zijn op zaterdag 13 en 20 juli. Aanvang 17.00 uur. Kosten per couvert: 87,50 euro.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Doodsbedreiging voor Thijs na ‘Hitlergroet’ bij FC Den Bosch: ‘Beangstigend dat ik hieraan gelinkt word’
    PREMIUM

    Doodsbe­drei­ging voor Thijs na ‘Hitler­groet’ bij FC Den Bosch: ‘Beangsti­gend dat ik hieraan gelinkt word’

    DEN BOSCH - Nog nooit zat PSV-fan Thijs op de tribune bij FC Den Bosch, maar hij wordt wel op social media genoemd als de maker van de geruchtmakende Hitlergroet op de tribune. Het gevolg: honderden berichten, inclusief doodsbedreigingen via Facebook. ,,Het is beangstigend dat je gelinkt wordt aan iets waar je niks mee te maken hebt.” Tijs uit Boxmeer treft hetzelfde lot.

Maasland