Het Schaartven in zit nog steeds op slot.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Schaartven in zit nog steeds op slot. © Ed van Alem

Actiegroep doet nieuwe poging recreatieplas ‘t Schaartven Overloon te openen

OVERLOON - De initiatiefnemers achter de actie ‘Hou het Schaartven OPEN voor iedereen’ hebben een nieuwe poging ondernomen om de gemeente Boxmeer tot actie aan te zetten en de stilte te doorbreken. Vorige week vrijdag hebben ze een brief aan de gemeente gestuurd, omdat ze de recreatieplas weer willen openstellen voor publiek. 

5 reacties

 • alice Hest

  1 jaar geleden
  Er ligt een recreatiebestemmin op de plas. Als die niet wordt benut kan de gemeente die er af halen. Dat is de beste oplossing nu.
 • Uut Boxminder

  1 jaar geleden
  De ambtenaren hebben weer liggen slapen.. nu kan Hoffmans zijn gang gaan terwijl het zo´n bruissende plek was in de zomer. Weg recreatie in Overloon
 • alice Hest

  1 jaar geleden
  Het is hartverscheurend dat je voor een hek staat en het prachtige zandstrand ligt er totaal verlaten bij. Je kunt wel zwemmen maar niet met kinderen: gevaar. Maak het maar natuur gebied Stevens : ik heb al bevervraat gezien en ijsvogels. Dient het tenminste nog ergens voor. Heeeeeeeel erg voor de mensen die er lekker in de natuur willen zwemmen met kindertjes
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Ik zie het probleem niet... je kunt langs het hek en je kunt onder het hek.Zo te zien kun je er ook met een fiets onderdoor.
 • Willem

  1 jaar geleden
  De gemeente Boxmeer heeft zich in dit dossier gewoon slapend in het pak laten naaien. Er nu uit komen zal (ook politiek) erg lastig zijn maar is de wil (en het lef) er om dat te doen??

Maasland