Kevin Koch uit Boxmeer was een thuiszitter en kijkt niet terug op een leuke schooltijd. Zijn verhaal is opgenomen in een boek over jongeren die nergens naar school kunnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Koch uit Boxmeer was een thuiszitter en kijkt niet terug op een leuke schooltijd. Zijn verhaal is opgenomen in een boek over jongeren die nergens naar school kunnen. © Theo Peeters

Afgewezen worden door school stort jongeren in de ellende: ‘Ik had er geen zin meer in’

BOXMEER / NIJMEGEN - Of hij wel eens aan de dood denkt? De psycholoog vraagt het rechtstreeks aan Kevin. Naast hem in de behandelkamer zitten zijn vader en zijn moeder. ,,Ja”, antwoordt hij. Hij zegt het snel, maar iedereen hoort het. Zijn vader zegt niets, zijn moeder begint te huilen. 

4 reacties

 • M. v.d. Kaa

  2 jaar geleden
  Tot op de dag van vandaag begrijp ik nog steeds niet waarom de lts, het lbo en ander praktijkonderwijs op zeker moment is afgeschaft. Er is niks mis met gedegen praktisch onderwijs. Daar krijg je fantastische vakmensen door met een wagonlading kennis.
 • annelies van de Klok

  2 jaar geleden
  Applausje voor Juf Kim en het doorzettingsvermogen van Kevin & z'n ouders! Zeker in een tijd van gebrek aan goede vakmensen; Hoogste tijd voor praktijk gericht onderwijs.
 • John Heijnsbergen

  2 jaar geleden
  Wat een super prestatie!
 • Maarten Scholten

  2 jaar geleden
  Timmerman, wat een mooi beroep. Goed gedaan!