Kevin Koch uit Boxmeer was een thuiszitter en kijkt niet terug op een leuke schooltijd. Zijn verhaal is opgenomen in een boek over jongeren die nergens naar school kunnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Koch uit Boxmeer was een thuiszitter en kijkt niet terug op een leuke schooltijd. Zijn verhaal is opgenomen in een boek over jongeren die nergens naar school kunnen. © Theo Peeters

Afgewezen worden door school stort jongeren in de ellende: ‘Ik had er geen zin meer in’

BOXMEER / NIJMEGEN - Of hij wel eens aan de dood denkt? De psycholoog vraagt het rechtstreeks aan Kevin. Naast hem in de behandelkamer zitten zijn vader en zijn moeder. ,,Ja”, antwoordt hij. Hij zegt het snel, maar iedereen hoort het. Zijn vader zegt niets, zijn moeder begint te huilen. 

4 reacties

 • P Van de Kaa

  1 maand geleden
  Tot op de dag van vandaag begrijp ik nog steeds niet waarom de lts, het lbo en ander praktijkonderwijs op zeker moment is afgeschaft. Er is niks mis met gedegen praktisch onderwijs. Daar krijg je fantastische vakmensen door met een wagonlading kennis.
 • annelies van de Klok

  1 maand geleden
  Applausje voor Juf Kim en het doorzettingsvermogen van Kevin & z'n ouders! Zeker in een tijd van gebrek aan goede vakmensen; Hoogste tijd voor praktijk gericht onderwijs.
 • John Heijnsbergen

  1 maand geleden
  Wat een super prestatie!
 • Hendrik jan Scholtens

  1 maand geleden
  Timmerman, wat een mooi beroep. Goed gedaan!
 1. Man redt kind net op tijd van het spoor in India
  Play

  Man redt kind net op tijd van het spoor in India

 2. Omstanders duwen auto persfotograaf met shovel in sloot
  Play

  Omstanders duwen auto persfoto­graaf met shovel in sloot

Maasland