Volledig scherm
PREMIUM

Ah nee hè! moet ik vroeg op, houden de buren een tuinfeestje; Hier lees je wat te doen

BOXMEER - Lente, misschien heb je het gevoel door de nattigheid buiten nog niet zo, maar het mooie weer komt eraan. Zon, blauwe lucht, een warme bries. En geluidsoverlast.

Quote

Het aantal meldingen de afgelopen twee jaar in het Land van Cuijk? 871

Want de temperatuur hoeft maar een paar graden omhoog te gaan en de ramen gaan open. Er worden feestjes gegeven - want dat doe je in de lente - waarbij de geluidsinstallatie nogal eens te hard staat.

De politie in Boxmeer meldde vorig weekend op Facebook dat er nu al weer meer meldingen van geluidsoverlast binnenkomen.  Standaard, deze tijd van het jaar. Al had het deze keer niet per se met de naderende lente te maken. ,,In de carnavalsweek zorgden de wagens van jeugdgroepen voor lawaai", zegt een woordvoerder van de politie. ,,Na de optochten trokken ze de wijk in om thuis nog een feestje te vieren.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaanse tv’

    Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaan­se tv’

    YouTuber Ties Granzier (20), die afgelopen dinsdag in Amerika werd opgepakt omdat hij het militaire terrein Area 51 op wilde, is compleet overrompeld door zijn arrestatie. Dat vertelt hij zuchtend in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal. Ondanks alles heeft hij vertrouwen in een goede afloop. ‘Het is niet te beschrijven wat er gebeurd is. Ik kan het niet in woorden omschrijven.’

Maasland