Het pontje tussen Niftrik en Ravenstein van recreatieschap Uiterwaarde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pontje tussen Niftrik en Ravenstein van recreatieschap Uiterwaarde. © Uiterwaarde

Alles klaar voor het nieuwe pontje tussen Oeffelt en Gennep

OEFFELT/GENNEP - Er is een pontje beschikbaar, er is een ponton gekocht en een loopbrug gemaakt. Alles lijkt klaar om het recreatieve pontje tussen Oeffelt en Gennep over de rivier de Maas volgens planning op 19 juni in gebruik te nemen. Behalve wanneer het coronavirus nog roet in het eten gooit.

Het pontje dat ter hoogte van restaurant Het Veerhuis in Oeffelt en loswal in Gennep moet gaan varen is een initiatief van de gemeente Boxmeer en de gemeente Gennep samen.

De plannen om een pontje te gaan laten varen kwamen van de nieuwe eigenaren van Het Veerhuis en de opgeknapte camping De Maasvallei naast het restaurant. De opborrelende ideeën werden door beide gemeenten enthousiast ontvangen. Recreatieschap Uiterwaarde werd als partner gevonden. Uiterwaarde heeft in Nederland al tien pontjes over de diverse rivieren varen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland