De eerste paal werd kortgeleden geslagen. De feestvreugde is door Artsen zonder Grenzen even weg.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste paal werd kortgeleden geslagen. De feestvreugde is door Artsen zonder Grenzen even weg. © Albert Hendriks

Artsen zonder Grenzen dreigt met rechtszaak tegen speeltuin in Overloon

BOXMEER - Stichting Beperking zonder Grenzen Land van Cuijk, die een speeltuin bouwt in Overloon, moet de naam veranderen. Gebeurt dat niet, dan volgt een proces. De tegenstander? Artsen zonder Grenzen.

30 reacties

 • Th Schreurs

  4 jaar geleden
  Wat een trieste, kleinzielige actie van AzG. Geen goed woord voor over. 
 • Louis Jansen

  4 jaar geleden
  Beste AZG. Nou dat is dan gelukkig een meevaller wat betreft de kosten. Maar wat doen jullie als de vrijwilligersorganisatie bij hun standpunt blijven?  Toch naar de rechter stappen? Dan  gaat het als het een beetje tegen zit wel geld kosten. Of advocaten moeten jullie gratis en voor niets bijstaan.
 • Daantje1972

  4 jaar geleden
  Hebben jullie soms de kopieer knop gevonden AzG, want elk bericht waarop jullie worden gewezen op het misbruiken van jullie donaties aan advocaten reageren jullie met dezelfde tekst. Wat me wel opvalt is dat jullie daar wel steevast op reageren, maar dat jullie eigenlijk ook jatters zijn van ‘n naam daar reageren jullie niet op. Wel ‘n beetje heel erg laf van jullie. Ik heb jullie nog nooit 1 cent geschonken, maar na aanleiding van dit zeer trieste verhaal zal ik het ook nooit meer gaan doen.
 • Olivier

  4 jaar geleden
  Fout AZG. Klopt niet wat je zegt.Jij, als AZG medewerker zit, samen met andere AZG-medewerkers nu tijd te besteden aan deze zaak. Tijd die juliie zouden moeten besteden aan medische hulpverlening.
 • Olivier

  4 jaar geleden
  Er gaat van Artsen zonder Grenzen duidelijk wel inspanning (arbeidsuren)  naar deze kwestie. Dat is ook geld. Sponsorgeld!

Maasland