Volledig scherm
De wagen belandde in de sloot. © SK-Media

Auto belandt in de sloot door botsing in Haps

HAPS - Een auto is zaterdagmiddag in de sloot beland door een aanrijding in Haps. De wagen kwam in botsing met een ander voertuig op de kruising van de Lockantseweg met de Rijkevoortseweg. 

De auto kwam daardoor in de sloot langs de weg tot stilstand. De vermoedelijke oorzaak is een voorrangsfout van een van de automobilisten. De inzittenden zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto's liepen fikse schade op. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaanse tv’

    Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaan­se tv’

    YouTuber Ties Granzier (20), die afgelopen dinsdag in Amerika werd opgepakt omdat hij het militaire terrein Area 51 op wilde, is compleet overrompeld door zijn arrestatie. Dat vertelt hij zuchtend in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal. Ondanks alles heeft hij vertrouwen in een goede afloop. ‘Het is niet te beschrijven wat er gebeurd is. Ik kan het niet in woorden omschrijven.’

Maasland