Harold Goemans (l), exploitant en beheerder van de Raaijhal in Overloon, zet samen met volleybalvereniging Sportivo een beachpark op. Ron Vloet van Sportivo is blij met het gezamenlijke initiatief.
Volledig scherm
PREMIUM
Harold Goemans (l), exploitant en beheerder van de Raaijhal in Overloon, zet samen met volleybalvereniging Sportivo een beachpark op. Ron Vloet van Sportivo is blij met het gezamenlijke initiatief. © Ed van Alem

Beachpark Overloon pas open als terras bij sporthal open mag: ‘Dit is bureaucratie ten top’

OVERLOON - De opening van een beachpark bij sporthal de Raaijhal in Overloon laat op zich wachten, omdat het terras erbij nog niet open mag. Exploitant Harold Goemans vindt dat laatste onbegrijpelijk. 

  1. Wie op Metworstmaandag voor wèrme breudjes aanbelde, bleef al vele jaargangen voor een gesloten deur staan
    PREMIUM
    Column Dwarskijker

    Wie op Metworst­maan­dag voor wèrme breudjes aanbelde, bleef al vele jaargangen voor een gesloten deur staan

    In een vloek en een zucht was bakkerij Kersten verdwenen. Hap, hap zeiden de kaken van de sloper en weg waren de verweesde gevels. Brood werd er al in tijden niet meer gebakken, wie op Metworstmaandag voor wèrme breudjes aanbelde, bleef al vele jaargangen voor een gesloten deur staan en ook de vraag ‘waor ziede gej d’r enne van?’ klonk alweer jaren geleden voor het laatst vanachter de toonbank.

Maasland