Ronald van Raak (SP) in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald van Raak (SP) in de Tweede Kamer. © ANP

Boxmeer misbruikt corona voor politiek spel, zegt SP: ‘Minister moet ingrijpen’

BOXMEER - In Boxmeer wordt de coronacrisis ‘misbruikt om politieke spelletjes te spelen’. Het wordt tijd dat minister Ollongren van Binnenlandse Zaken ingrijpt, zegt Kamerlid Ronald van Raak (SP), die vandaag opnieuw Kamervragen stelt over het onderwerp. ,,Dit is in strijd met de democratie.’’

6 reacties

 • Restroom

  8 maanden geleden
  Van der Zanden weet gewoon niet hoe het werkt. Hij denkt dat iedereen met een telefoon in zijn hand zit... Hij heeft nog nooit van Zoom of Teams gehoord en denkt dat videoconference een muziekband is. Dit is geen bewuste keuze, dit is gewoon angst voor vernieuwing en onkunde.
 • alice Hest

  8 maanden geleden
  Solidariteit met elkaar? Het lijkt erop dat de raad in tweespalt is. Jammer: altijd oog hebben voor de zwakkeren in deze. Dat is geen goede raad zo.
 • alice Hest

  8 maanden geleden
  Boxmeer weer in opspraak. Ook de burgemeester als voorzitter van de raad zou zijn stem moeten laten gelden. Maar die man heeft geen boodschap aan burgers. Die vindt hij lastig. Hij wordt kriegelig van kritiek en lost niets op
 • Antonio

  8 maanden geleden
  "Werk thuis, tenzij het niet anders kan" dat is wat de overheid de samenleving voorhoudt. Het kan nu anders dus is er geen reden om niet online te vergaderen. De emotionele elementen die Van der Zande aanhaalt gelden voor alle beroepsgroepen die op afstand werken en alle studenten die thuis onderwijs volgen, toon je solidariteit in plaats van je zelfmedelijden!Het vermoeden ontstaat hier dat LOF politiek gewin wil behalen uit de afwezigheid van de SP.
 • Mattie

  8 maanden geleden
  We hebben wel een pandemie over de vloer meneer van der Zanden. Als je hier al emotioneel over wordt heb je in de politiek niets te zoeken.

Maasland