Volledig scherm
Een brandweerman blust het vuur na. © SK-Media

Brandweer nog uren bezig met nablussen bosbrand in Boxmeer

BOXMEER -  In het bos aan de Graafseweg in Boxmeer zijn brandweerlieden maandagmorgen nog uren bezig geweest met het nablussen van het vuur dat zondag ontstond. Zo'n 500 vierkante meter van het bos stond zondag in brand. 

De vlammen waren van ver weg te zien. Brandweerkorpsen uit Boxmeer en Sint Anthonis bestreden het vuur. Om het vuur maandagochtend nog na te blussen, was de brandweer met een tankauto ter plaatse. De brandweer benadrukt dat bezoekers aan het gebied goed moeten opletten.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Proeflokaal Goesting in Venray wint Café Top 100 Publieksprijs

    Proeflo­kaal Goesting in Venray wint Café Top 100 Publieks­prijs

    VENRAY - Proeflokaal Goesting aan het Henseniusplein in Venray heeft de hoofdprijs binnengesleept in de Café Top 100 Publieksprijs 2018. Vooral via Facebook trok het café veel stemmen binnen. Daar liet het Venrayse bedrijf foto's, filmpjes, berichten en oproepen passeren om de grote klantenkring te laten stemmen. Die niet aflatende inspanning gecombineerd met de waardering van de klanten voor het proeflokaal zorgden ervoor dat dat lukte.

Maasland