Elektronische snelheidswijzers op de Hapseweg bij Wanroij, tijdelijk geplaatst in verband met de omleiding voor verkeer N602.
Volledig scherm
PREMIUM
Elektronische snelheidswijzers op de Hapseweg bij Wanroij, tijdelijk geplaatst in verband met de omleiding voor verkeer N602. © Ed van Alem

Burgemeesters Land van Cuijk: ‘We kunnen niet zomaar ergens een flitspaal neerzetten’

LAND VAN CUIJK - Hardrijders per direct aanpakken, dat is nog niet zo simpel. Dat zeggen de gezamenlijke burgemeesters uit de regio Land van Cuijk. 

5 reacties

 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Dat gaat extra doden opleveren omdat de ambulance niet meer op tijd aanwezig kan zijn! Door alle verkeersremmende maatregelen kunnen op steeds meer plaatsen de ambulance niet meer binnen de afgesproken tijd aanwezig zijn! Met steeds meer 60 km zones word dit probleem flink aangewakkerd, dus hoog tijd dat dit investeren beslissing van snelheid op de wegen zwaarwegend word!!
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Met drempels en een paar wegversmallingen heb je geen flitspalen nodig.
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  Op de N-wegen trajectcontrole en een flitskast op de doorgaande weg in het dorp. Leuk is anders, maar de idioterie op de weg moet een keer stoppen.
 • Toon manders

  2 maanden geleden
  in Sint Anthonis is de raad direct akkoord gegaan met 60km ipv 80. Kennelijk ontgaan bij de burgemeester. nou nog handhaven en/of aanpassen.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Er is wel meer wat jullie niet willen doen, eens minder praten en meer acties!! Met praten zijn jullie nog nooit verder gekomen in deze gemeentes. dus met de nieuwe Land van cuijk zal het heus niet beter worden, eerder slechter!! Wat een probleem zal dat worden!!

Maasland