Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Venema Media

Buurtbewoner in geweer tegen bouw vier starterswoningen Holthees

DEN BOSCH/HOLTHEES - Buurtbewoner M. van den Berg probeert wanhopig te voorkomen dat de stichting ‘Bouwen in Eigen Beheer’ (B.i.E.B) vier starterswoningen plaatst aan de Horstenweg in Holthees. Hij stapte daarom naar bestuursrechter D. de Lange in Den Bosch en vroeg hem een streep te zetten door een omgevingsvergunning voor de twee-onder-een-kap-woningen.

1 reactie

 • Charles Wit

  5 dagen geleden
  Los van het feit of hij gelijk heeft of niet; bedenkt wel dat jongeren (die in starterwoningen gaan wonen) er voor zorgen dat een dorp leefbaar blijft. Wellicht is dat een overweging voor de klager...
 1. Weren van groep jongeren uit AZC Overloon kan helemaal niet
  PREMIUM
  5

  Weren van groep jongeren uit AZC Overloon kan helemaal niet

  OVERLOON - Burgemeester Karel van Soest kan wel bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers eisen dat minderjarige alleenstaande asielzoekers geweerd moeten worden uit het asielzoekerscentrum in Overloon, maar dat kan helemaal niet, laat een woordvoerder van het COA weten. Van Soest wil de jongeren weg hebben omdat ze onevenredig veel overlast in de dorpen Overloon en Stevensbeek veroorzaken. Inwoners hebben al langere tijd last van onder meer diefstallen en bedreigingen.
 2. Boxmerenaar (34) misbruikte oppas (15): ‘Grove inbreuk op haar lichamelijke integriteit’
  PREMIUM

  Boxmeren­aar (34) misbruikte oppas (15): ‘Grove inbreuk op haar lichamelij­ke integri­teit’

  DEN BOSCH/BOXMEER - Een 34-jarige Boxmerenaar heeft de minderjarige oppas van zijn kinderen in december 2018 ‘enkele malen seksueel misbruikt’. Dat vindt de Bossche rechtbank bewezen. Die legde de man voor ontucht met het toen 15-jarige meisje een celstraf op van twaalf maanden, waarvan de helft voorwaardelijk. ,,In plaats van het slachtoffer bescherming te bieden in zijn woning heeft de verdachte op grove wijze inbreuk gemaakt op haar lichamelijke integriteit”, oordelen de rechters.
 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein

Maasland