Pim van den Born en Bert Kerstens (r) jonge enthousiaste nieuwe kroegbazen in Oeffelt. Door het coronavirus is de opening van het enige café in het dorp uitgesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Pim van den Born en Bert Kerstens (r) jonge enthousiaste nieuwe kroegbazen in Oeffelt. Door het coronavirus is de opening van het enige café in het dorp uitgesteld. © Ed van Alem

Café Die 2 in Oeffelt moet de deuren nog even gesloten houden

OEFFELT -  Café Die 2 zou dit weekeinde openen in Oeffelt. Zou. De kroegdeuren van de jonge ondernemers Bert Kerstens (20) en Pim van den Born (22) blijven door het coronavirus potdicht.

Op de ramen hangen oude kranten. Binnen brand geen licht. De deur zit én blijft voorlopig op slot. Voor de klanten dan. Hoewel ze bij Café Die 2 deze vrijdag heel anders hadden voorgesteld - er was een indrukwekkende inwijding van de pub in Oeffelt gepland -, zitten ze er niet bij de pakken neer.

,,Dit is juist dé tijd om te perfectioneren”, zegt kroegbaas Bert Kerstens. ,,Nu hoeven we niet ‘s nachts door te werken”, vult vriend en compagnon Pim van den Born lachend aan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland