Bouke de Bruin won als lijsttrekker van het CDA de verkiezingen in Land van Cuijk. De milieuvereniging wil haar best helpen met de coalitievorming.
Volledig scherm
PREMIUM
Bouke de Bruin won als lijsttrekker van het CDA de verkiezingen in Land van Cuijk. De milieuvereniging wil haar best helpen met de coalitievorming. © Ed van Alem

Coalitievorming Land van Cuijk: ‘CDA moet keuze maken in belang van milieu’

LAND VAN CUIJK – Het CDA moet in de nieuwe coalitie een keuze maken tussen Liberaal LVC en Team Lokaal. Het komt het milieu niet ten goede als het CDA met beide partijen in zee gaat, zegt Milieuvereniging Land van Cuijk die wel een rol ziet weggelegd voor GroenLinks/PvdA of SP.

29 reacties

 • Jan Willems

  1 maand geleden
  Hr. Zomers: ik weet niet wat die knaak voor benzine te maken heeft met groen. Maar ik weet wel, dat eens die ruwe olie als grondstof op raakt. Zoals ook geschiedde met het Gronings gas!
 • Jan Willems

  1 maand geleden
  Marcel? En dat is een geluk bij een ongeluk: niet dat het veel uitmaakt. Zelfs voormalig opperhoofd van CDA, dhr. v. Agt, moet niks meer van CDA weten. Hij ging vooraf aan de verstotenen als dhr, Omtzigt en die mevrouw uit Volendam? Toen die geiten werden ingeënt, verdween de q-koorts. Punt uit. Je kunt er de hele dierentuin bij slepen, maar dit is het feit. Ik vind het overigens nog vreemd, dat het wel incidenteel oversloeg op schapen, maar niet op koeien, welke ook drager zijn.
 • Marcel Rijkers

  1 maand geleden
  Jan Willems is de weg kwijt, want het cda heeft nooit alleen de macht gehad in dit land…! De Q koorts komt overal in de natuur voor, en meer dan 12% van de honden en katten hebben de Q-koorts ook bij zich…! Maar als iemand de weg kwijt is….
 • Jan Willems

  1 maand geleden
  CDA: de Partij van de Q-koorts? Het omgekeerde van milieu!
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Mattie, wie de schoen past heeft geluk, kijk maar eens in de Efteling naar het mooie sprookje…

Maasland