Plaatsnaamborden in het Land van Cuijk werden vorig jaar voorzien van een sticker met de tekst Gem. Land van Cuijk. De stickeractie was van The Youg Talent Group.
Volledig scherm
Plaatsnaamborden in het Land van Cuijk werden vorig jaar voorzien van een sticker met de tekst Gem. Land van Cuijk. De stickeractie was van The Youg Talent Group. © The Young Talent Group

Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis per 1 januari 2022 één gemeente

BOXMEER - Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis vormen per 1 januari 2022 één grote gemeente. Daar is dinsdagochtend door de colleges van de drie gemeenten tijdens een gezamenlijke vergadering in Boxmeer het startsein voor gegeven. Dat is een jaar eerder dan aanvankelijk werd voorgenomen.

18 reacties

 • sociaal econoom

  3 jaar geleden
  Goed idee om Cuijk en Boxmeer bij Limburg te trekken.De trein van Venlo naar Nijmegen loopt dan vanuit Limburg rechtstreeks naar Gelderland, dit is beter. Nu gaat een stuk spoorlijn stuk bij Boxmeer en Cuyk over Brabants grondgebied, dat is verwarrend - hiermee wordt dit probleem opgelost.Sint Anthonis blijft samen met Wanroij bij Brabant.
 • sociaal econoom

  3 jaar geleden
  Grave past goed bij MillLangenboom past goed bij Zeeland.Wilbertoord past goed bij Odiliapeel.Daarom is het een goed idee als Grave, Mill en Landerd straks bij Uden komen.
 • flabus

  3 jaar geleden
  Op het oude Homburgterrein. Is dat probleem ook meteen opgelost.
 • Wimke

  3 jaar geleden
  Idd te drukken, het moet schijnbaar doorgaan. En vraag het vooral de bevolking niet, want je zou maar eens een antwoord krijgen, wat je niet bevalt
 • peter

  3 jaar geleden
  Dit is om te lachen.

Maasland