De huidige, verouderde, betoncentrale aan de Veerstraat in Boxmeer, zal plaatsmaken voor een nieuwe.
Volledig scherm
PREMIUM
De huidige, verouderde, betoncentrale aan de Veerstraat in Boxmeer, zal plaatsmaken voor een nieuwe. © Ed van Alem

De betoncentrale wordt weer een betoncentrale

BOXMEER - Wordt de voormalige betoncentrale aan de Veerstraat in Boxmeer weer een betoncentrale? Het heeft er alle schijn van. Het past binnen het bestemmingsplan, de in 1992 afgegeven vergunning en de geldende milieuwetgeving.

12 reacties

 • Mark

  1 maand geleden
  Als de gemeente die betoncentrale daar niet meer wou hebben. Dan hadden ze die centrale zelf opmoeten kopen . Niet achteraf zeuren.
 • Charles Wit

  1 maand geleden
  @Maurits Stoerder De uitleg staat er duidelijk; "milieuorganisaties" persen partijen af door te dreigen met bezwaren tegen hun aanvragen. En dat soort figuren willen jullie vrij spel geven door alles op een dienblad te presenteren. Dat een veroordeelde moordenaar dit deed is niet mijn fout. Ik geef alleen aan wat voor tuig het is.
 • Maurits Stoetzer

  1 maand geleden
  Jammer om in zo'n reactie een moordenaar erbij te slepen, compleet onnodig en ik snap ook niet wat je daar mee bedoelt. De gemeente Boxmeer weet goed dat er diverse organisaties actief zijn in de Maasheggen. SlaBox is daar een mooi voorbeeld van. Het is al jarenlang een discussiepunt wat er daar moet gebeuren in die hoek. Als je het gebied promoot als toeristische trekpleister, ideaal fietsgebied, dan lijkt het mij niet handig om daar direct volle cementwagens overheen te sturen.
 • Charles Wit

  1 maand geleden
  @Willem Hoe had je dat bedacht? Iedereen persoonlijk aanschrijven in een straal van 1km? 5km? 10km? In de gemeente? In de provincie? Het land? En @Maurits Stoetzer Wie is er een belangenverenging? En wanneer? Jullie roepen lekker, maar denken niet na over de consequenties en uitwerking. Plus, het is de plicht van de burger om zich te informeren. En willen jullie figuren zoals Volkert van de Graaf's oude clubje uitnodigen, die aanvragers afpersten bij vergunningaanvragen?
 • Maurits Stoetzer

  1 maand geleden
  Een gemeente die alleen maar te lopen koketteren met Maasheggen Unesco gebied en dan met dit 'plan' komen? Midden in een Unesco natuurgebied een betoncentrale met zwaar verkeer erbij. Hoe verzin je het en wat een onkunde. @ Willem, helemaal eens met je. Overheid moet hier actief belangen verenigingen inlichten en niet wegkomen met een aankondiging van 5 regels in het lokale krantje. Je kunt niet verwachten dat alle natuur organisaties die actief elke week doorpluizen.
 1. Voor het eerst in acht jaar weer gorillababy in de Apenheul
  Play

  Voor het eerst in acht jaar weer gorillaba­by in de Apenheul

 2. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

Maasland